Parovi
screenshot Youtube
Mirel Lapanović

Printscreen

Mirel Lapanović, Foto: Printscreen

Mirela je saznala da je se, tako je rekla Jelena Krunić, sin odrekao, a kao da to nije bilo dovoljno, svi su počeli da je prozivaju i vređaju.

Ona počela je da plače posle niza uvreda od strane ostalih učesnika.

Dok je bila na poligrafu, svi su stalno imali primedbe i osude na njene odgovore.

Takođe su pokušali da uvere Milutina Radosavljevića Milija da ga ona ne voli, već iskorišćava. Posebnu pažnju su privukli njeni odgovori da joj se dopada Goran Kaleb Mič i da je flertovala sa Nikolom Lakićem.

- Evo ja sad da dovedem sve svoje slobodne drugare i da pokušaju da je zavedu, šta bi ti radio? - vikao je Tihomir Filipović.

Mladen Vuletić

screenshot Dailymotion

Mladen Vuletić, Foto: screenshot Dailymotion

- Ti imaš sina od 16 godina, jesi nekad razmišljala o njemu, mučenice?- provocirao je Mladen.

Vređale su je i Vesna Rivas, Aleksandra Subotić i Dalila Mujić.

Mirela je samo poručila da joj se svi gade i da treba da ih bude sramota.

Podsetimo, Mirela Lapanović se proslavila seksom u rijalitiju "Veliki brat", a njenog sadašnjeg partnera u rijalitiju, Milija, praktično svako veče ručno zadovoljava, tako da je "laka meta" za ostale učesnike "Parova". 

 

 

Pogledajte još jednu njihovu seksi akciju:

 

 

 

Komentari (6)

MAČIĆ

20.06.2017 09:40

SVAKAKO DA NE ODOBRAVAM TO ŠTO RADI. ALI OD KUD MENI PRAVO DA JOJ SUDIM, DA JE VREĐAM. ŠTA SE KOGA TIČE ŠTA ONA RADI - SEBI RADI- ŠTA SE TIČE MLADENA DA LI ONA MISLI NA SINA, DA LI JE ON MISLIO NA OCA I MAJKU KADA JE KRAO I ZAVRŠIO U ZATVORU. LAKO JE SUDITI DRUGIMA, POGLEDAJ TE SE U OGLEDALO DRAGI MOJI PA SAMI SEBI POSTAVITE PITANJE NA ŠTA MISLITE VI SAMI O SVOJIM POSTUPCIMA I DAJTE SEBI ISKREN ODGOVOR. VERUJEM DA BI SE SVI POSTIDELI SVOJIH POISTUPAKA. I JA SE STIDIM NEKIH SVOJIH, ALI KASNO JE.

zlatko

20.06.2017 12:59

Volim parove i krivo mi je što sinoć poligraf nije bio do kraja a za to nije kriva Mirela nego voditeljka koja je napustila emisiju i dala reč Anamariji koja veze nema. Umesto da balansira emisijom i ona je zauzela prema Mireli negativan stav i upropastila emisiju. U nastavku kontra poligraf totalno bezveze nisam ni hteo da gledam. Ukoliko radite neki posao radite ga kako liči ne da vam neznalice vode emisije ispoštuje nas koji trošimo naše vreme da vas gledamo.

kimi

20.06.2017 17:55

@zlatko - ovo je sprdnja i vređanje zdravog razuma.voditeljka napusti emisiju i sa dogovorom produkcije ubace beskućnicu koja je završila kod nekog pekara prodala roditeljski stan sve spičkala ostala na ulici.prvi put viđena na hr farmi ušla sa par komada garderobe i jednim gaćama.zvali su je gaćaronka završila neslavno došla u Srbiju i sad verovatno preko nekog vremešnog debelog guzonje egzistira super se snalazi.evo ga..najlakši presek stanja ko je Happy ko su parovi i kakva produkcija.sve jasno.

Realno i samo tako

20.06.2017 23:45

@zlatko - Koji si ti debil

zuba

20.06.2017 13:58

Za sve nas koji bolujemo od PTSP sa jedne druge strane ovo je blagostanje jer nije nama naj gore u zivotu pokraj ovakih likova zato ih gledam od 02h-01.30 i vjerujte mi lakse mi je

Franc

21.06.2017 17:32

Kao prvo MIRELA LAPANOVIĆ nije Slovenka, već je srpkinja iz Bosne, koja je doselila u SLO i ima SLO državljanstvo. Ona vredja i pljuje SLO narod i muškarce, neče da radi (ali se pegla za nov, ima dvoje dece sa svakim drugim muškarcem, digla se tolika frka u SLO, da če joj oduzeti državljanstvo, pogotovo jer prima socijalno pomoć a u Parovima se hvali koliko novca i nekretnina ima, haloooo?! Sada bi još ROM Mili da je oženi ida dobije SLO državljanstvo i EU pasoš ali neće moći, Mili ovo preskoći!