Vladimir Marjanović Miloš Marjanović Jana Marjanović
Alo!/Masanori Jošida
Nikad nisam sumnjao u rad policije: Zoran Marjanović

Alo!/Dejan Briza

Zoran Marjanović, Foto: Dejan Briza

Međutim, Vladimir Marjanović i Zorica Zoka Mitrović juče nisu hteli da pričaju o toj objavi, niti da otkrivaju da li su zaista došli do novih svedoka, koji su očevici zločina. Na naše insistiranje da nam kažu da li zaista imaju nova saznanja i da li su advokatima Zorana Marjanovića saopštili njihova imena kako bi ih oni predložili tužilaštvu, rekli su kratko „da nemaju komentar”.

Branioci Zorana Marjanovića i dalje sumnjaju da je njihovom klijentu napakovano hapšenje. Oni su saopštili da neće davati izjave dok se ne završi saslušanje svedoka, ali su na samom startu istrage posumnjali u dokaze na osnovu kojih je njihov klijent uhapšen i smešten iza rešetaka.

- Kada smo videli da je jedan od predloženih svedoka Zoranova pokojna tašta Zorica Krsmanović, mislili smo da je to najveći šok u slučaju. Međutim, ubrzo posle toga su usledila nova iznenađenja. Posle Zoranovog saslušanja branioci su, po Zakoniku o krivičnom postupku, stekli pravo da razgledaju spise i vide kojim dokazima raspolaže tužilaštvo, koje ga sumnjiči za teško ubistvo supruge. Čim smo podneli pismeni zahtev da nam to odobre, zamenica tužioca nam je saopštila da to ne može odmah da nam omogući. Spise smo prvi put razgledali devet dana posle Zoranovog saslušanja, iako u zakonu piše da to treba učiniti odmah. Razlozi zbog kojih nam to nije bilo odobreno bili su najblaže rečeno šokantni. Zamenica nam je saopštila da listovi u predmetu nisu zalepljeni i da se čeka da stigne nalaz i mišljenje patologa o povredama koje je Jelena imala, kao i o vremenu smrti - navode branioci petočlanog tima i ističu da su im ovi razlozi odmah podgrejali sumnje da dokazi protiv njihovog klijenta nisu čvrsti.

Vladimir Marjanović Miloš Marjanović Jana Marjanović

Alo!/Masanori Jošida

Vladimir Marjanović Miloš Marjanović Jana Marjanović, Foto: Alo!/Masanori Jošida

- Pošto punih šest dana listovi nisu bili zalepljeni, to je bio razlog zbog kojeg smo posumnjali da se dokazi pakuju! Čudno je što su nalaz i mišljenje patologa o nastanku povreda i vremenu smrti stigli godinu i po dana posle tragičnog događaja. U slučajevima kada je neko ubijen, takav nalaz se radi odmah posle događaja. Prvo se utvrđuju uzrok i vreme smrti. Oni punih godinu i po dana nisu utvrdili kada je Jelena Marjanović ubijena, što dodatno pojačava našu sumnju da se Zoranu Marjanoviću pakuje. Saslušanje prvih svedoka počelo je 16. oktobra, tačnije mesec dana posle Zoranovog hapšenja, zbog čega se nameće pitanje da li je to vreme iskorišćeno za podmetanje dokaza - kažu advokati.

Dušica najveća podrška Vladimiru

Vladimiru Marjanoviću najveću podršku pruža Dušica Miletić iz Bora. Posle vođenja prepiske u grupi za pravdu u vezi sa tim slučajem, redovno su u kontaktu. Dušica je u januaru 2017. išla da obiđe Jelenin grob, a među prvima je Vladimiru čestitala rođendan.

- U životu uvek idi za svojim snom i veruj glasu svoga srca, jer život je ono što stvoriš od njega i zato se u njemu može desiti sve što poželiš - napisla je Dušica u rođendanskoj poruci.

 

Komentari (37)

zvrk

09.11.2017 11:37

Mammma mia....Koliko ključnih svedokaaaa...

Ami

09.11.2017 11:41

Dokle ce ovi Marjanovici da lazu i da odugovlace? Vec samo zajedno scepat i njih i ko im pomaze u ovome(policajce,advokate,kume....)

nada

09.11.2017 11:45

Svi koji ga podrzavaju su patoloski bolesni a posebno porodica koja iz dana u dan izmislja nove price nebi li tako dosla do novca i slave ubivsi svoju snaju !!!!!!!!!!! A gde su ti karatisti bili kada ih niko nije video ??????????? Nebuloze bolesnog i nastranog Vladimira koga treba uhapsiti zbog laznih izjava i manipulacije ! Drzava pravi cirkus i mora vec jedanput reci STOP - taj i taj je ubica!!!!!!!!!!!

Bina

09.11.2017 14:03

@nada - Bravo Nado,ovi se igraju bas,izmisljaju lazne nebuloze sami sebe ukopavaju,pa ko bi u ovo povjerovao pa ni lud,sta policija ceka nehapsi ovog manipulatora, ovaj stari je toliko providan da se vidi da zamajava i laze to je ocigledno da je umjesan u zlocin!

Pakovanje

09.11.2017 12:04

I advokati se služe zamenom teza! Zašto nije rađeno to, pa ovo...Pa zato što je neko mislio da će uspeti pomoći Zoranu! Pa kad su advokati tražili, shvatili su da moraju pokazati dokaze,i njegovim advokatima! Tu je nastao belaj, koji sada koriste njegovi advokati!Pa zašto je smenjen načelnik policije koja je bila zadužena za ovaj slučaj!I kada je smenjen, to je vrlo bitno!

Teroristkinja sa snajpera prešla na dimne bombe

09.11.2017 13:02

Sve što je imao da kaže u odbranu svog sina, Vladimir je propustio kada je odbio da svedoči na sudu ! Niko ne bi mogao da me spreči da ispričam sve što znam i sperem ljagu sa svog deteta, naravno ako nije krivo! Za njega su izgleda statusi na fejsbuku relevantniji od državne institucije u kojoj se rešavaju ovakvi slučajevi? Očigledno je da ekipa koja stoji iza ovog brutalnog ubistva sa sve ljubavnicom na čelu, baca dimne bombe, zamajava policiju i uznemirava javnost. Pohapsiti ih sve !

Jelena

09.11.2017 14:02

@Teroristkinja sa snajpera prešla na dimne bombe - Bravo za komentar! Zasto nije na sudu ispričao o navodnim ljubavnicima, ali imenom i prezimenom da kaze ko su ti ljudi, kao i o karatistima?! Muka mi je od ove porodice!

Love

09.11.2017 13:03

Ovi su prevrsili svaku meru , igraju se sa drzavnim organima! Strasno je sto je dete medju njima I sto socijalna sluzba ne reaguje na vreme!

Paja original

09.11.2017 14:15

@Love - Valjda si hteo da kazes da se drzavni organi igraju sa svima nama, pravom, zakonima? Nesto si pobrkao.

Nemoj državni organ

09.11.2017 15:10

@Love - vec državna institucija.

juka

09.11.2017 13:03

ORGANIZOVANO PORODICNO-SEKTASKO UBISTVO.NALAGODAVAC ZLOČINA WUDU BABA ZORICA MARIJANOVIĆ...DA SE NJU UHAPSI POPADALI BI OSTATAK SEKTE KO KULA OD KARATA...I OVAKO ĆE PASTI ALI ETO DA SE ZNA...

Stojko

09.11.2017 13:27

Misteriozni karatisti, zvuci ko kineski akcioni film iz 1985.

Okultizam

09.11.2017 13:42

@Stojko - Sta drugo i ocekivati od porodice koja je duboko u okultnom,misticnom,nego misticne svjedoke! Uzaludno je sve to i tuzno!

Neisplaćeni plaćenici

09.11.2017 14:13

@Stojko - Moguće je da zaista postoje neki "karatisti" t.j. plaćenici kojima Marjanovići nisu isplatili usluge zbog aljkavog i previše brutalno urađenog posla, pa im sad oni prete. Ili su ti isti "karatisti" u frci što je Zoran pao, pa mu po ocu poručuju da drži jezik za zubima. Jasno je da Zoran ima informacije o ubistvu, to je potvrdio njegov otac rekavši mu da ćuti. Marjanovići su neradnici i lezilebovići i mislim da nisu sposobni da ubiju, jer za to treba upotrebiti napor ali da plate ubistvo, to da!

Glavna organizatorka

09.11.2017 15:09

@Stojko - Možda je Zorica Zoka angažovala te "karatiste" po preporuci brata ? On je iz tog miljea i siguran sam da poznaje puno "karatista". I što da ne napravi kombinaciju : učini uslugu seki i zetu, naplati honorar i svi srećni i zadovoljni....

lala

09.11.2017 13:33

Ljudi, ovde nesto debelo smrdi,drugo,nikog ne interesuje odakle Marjanovicima pare za pet advokata, ko to placa, recite ,ako smete vec jednom ko stoji iza njih,cisto da se vise ne mlati prazna slama,aman zaman !!!!!!!!!!@

cccc

09.11.2017 13:56

Pre par dana sam pročitao nečiji komentar da će svedočiti i koze od one babe.Tada je to trebala da bude smešno. Međutim sad je pravo vreme.Kozice da vas čujemo. Mada mozda se nekome učinilo koze su bele a i karatisti nose bela kimona.

GLUMICA

09.11.2017 14:04

Znaci Marjanovici sa svitom advokata OPTUZUJU DRZAVU da mu pakuje zlocin. MOLIM svoju drzavu i MINISTARSTVO PRAVOSUDJA I POLICIJE da reaguje i TUZI Marjanovice za klevetu...da zbog mira javnosti odrze KONFERENCIJU ZA MEDIJE ....molim svoje istomisljenike da ovo podele putem drustvenih mreza... MARJANOVICI OPTUZUJU DRZAVU DA PAKUJE ZORANU ZLOCIN....!!!! TO SE NE SME DOZVOLITI !!!

Mujo

10.11.2017 09:14

@GLUMICA - Krivi ili ne, ali dokaza protiv Marjanovica NEMA!!!! Pozdrav za dr Nesu iz BG.

john

09.11.2017 14:12

Uhapsiti mamu zoricu,propevace svi,zla porodica i poremecena i to malo dete ce biti nenormalno.takve gene ima

gordana tarana

09.11.2017 14:30

@john - dr seselj sam se ponudio kao islednik.sedam dana proslo dr azaric popularni mostarac-novokozarac cuti.bojim se da ne bese obecanje ludo radovanje.cekaju si izbori vreme curi 48 sati jos na cekanju.

GLUMICA

09.11.2017 14:56

ne razumem kome nije jasno SVEDOCENJE ZORICE KRSMANOVIC....zena je ostavila video zapis(izjavu) JER JE ZNALA da mozda nece da pozivi da licno dodje kao svedok.U CEMU JE VAS PROBLEM sa pozivom Z.Krsmanovic (njena izjava postoji)

Andja

09.11.2017 17:20

@GLUMICA - To odbrana spinuje bez veze .. Hvala Bogu da je zena ostavila izjavu sluzbenim licima .. to sto ona nije medju zivima sad ,ne menja stvar .. jer je izjava validna ,ne zastareva isto kao sto ubistvo ne zastareva .. kazu da oni brane coveka .. a ne ubicu .. a ja se pitam da li je covek taj monstrum koji je na tako svirep nacin nekoga ubio ?!..

Ana

09.11.2017 14:57

U ćorku s njima svima..djete oduzeti. Prikrivaju jedni druge i lazu. Da..imala je deset ljubavnika i svaki ju je po jednom cekicem opalio po glavi..gamadi lazljiva.

Narednik

09.11.2017 17:47

@Ana - Ne pada mi na pamet da branim bilo koga, ali mi je muka od zivota kada procitam komentar poput tvojeg. Ti bi bez suda i sudjenja u corku i uzeti dete. Bravo!!! Sta si ti? Sram te bilo. Neka lazu, ali ti ne mozes pakovati corke i uzimati decu.

Hrid

09.11.2017 15:10

Ljudi ,zar ne vidite da se iza ovih spinovanja novinara krije nemoc policije!Dve godine skoro slucaj traje a oni niti jednu konferenciju nisu odrzali ....Riba smrdi od glave ,a ne repa!

Hrid

09.11.2017 15:45

U ovom slucaju postoji samo drzava i Marjanovici!Nitko nezna kakve poslove je iscjeliteljka odradjivala za drzavu a i zoki trece oko ,uz to profesionalni snajperista!Jasno je ko dan da J.nije ubijena na nasipu a svj.poznat patolog tvrdi upravo suprotno...Zasto,i za cije interese?

GLUMICA

09.11.2017 16:49

@Hrid - zoran nije snajperista i ne lupaj majke ti kao oni na forumu krstarice.Pravite ki vi razliku sta je SAMOSTREL a sta SNAJPER?Drugo,tebi Marjanovici svojim izjavama ispralu mozak.Namerno svesno od pocetka skrecu istragu u drugom pravcu i glume ZRTVE.jeste li vi slepi...?

Hrid

09.11.2017 17:24

@Hrid - Ti si Glumice prije svega previse histericna,zasto je policija dozvolila da skrecu istragu?Zasto nisu pritisnuli svekrvu,djevera,kumu ,kuma..ne mogu vjerovati da netko nebi propjevao...Nisu inspektori toliko nestrucni ,nego oni imaju instrukcije sa vise instance...Ne znas ti sta je baba a i Z.odradjivao za koga...imam pravo na svoje misljenje..

OOUR

09.11.2017 16:46

Znao sam ja od početka da su nindže krive! Mora da je nekome od njih videla lice!

Pandur

09.11.2017 17:21

Nece vas spasiti nu Bruce Lee!!! Gotovi ste!

SUDAR TITANA

09.11.2017 19:30

@Pandur - Bruce Lee je na nasoj strani.Borba je jos uvek neizvesna.Bruce Lee protiv kume Vere u ulozi Chucka Norrisa i Zorke kao Jackie Chan-a .

Andja

09.11.2017 17:27

Odkad je ovaj poceo da radi posao tuzioca ?!..

Kvazimodo Sorabius

09.11.2017 20:14

Razmisljam, pa sam pretrnuo. Karatisti? A sta ako budu optuzeni padobranci, mada ne letim i skacem vise od pet godina, zbog starosti... Cuj, narode, pre neki dan su jos cekali nalazi obdukcije. Posle godinu i po! Kakvo je to tuzilastvo koje ne saslusa Najveceg sina nasih naroda i narodnosti, kada je javno znao, i zamolio policiju "da ne objavi do ponedeljka", 25. aprila PROSLE GODINE.

Mila

09.11.2017 20:46

Zoran je karatiste spomenuo u video intervjuu ali novinari su otišli u Borču da pronadju vozilo karate kluba i ustanovili da nema vozila sa firmom karate kluba ili je Zoran poznanik sa nekim karatistima koji su bili tu u tom delikatnom trenutku pošto ih lično zna lako ih je naći razotkrio svoju zaveru ili je sve lagao. Pisano je da je na nasipu nadjena Jelenina snala sa Vladimirovom dnk a zna se muskarci iskljucivo drze dugu kosu gumicom!!

Svetlana

09.11.2017 22:36

Nasli neke decake kao karatisti koji ce otici kao svedoci za lepe pare i to je to.Ovi Marjanovici samo zataskavaju situaciju

Sreca pa se pojavise

10.11.2017 02:34

Eto, sreca pa se pojavise kljucni! Nema veze ako budu ti kljucni locirani cak i ako koji od misteriozo zaboravi tekst ispeglace to virtuozi I garantovano dolazimo do istina. Ako se tu I tamo slagucne Boze moj ne treba cepidlaciti. Treba pitati Marjanovice jeste li je ubili, oni kaze MA notorna laz I slucaj resen.