Žena tužna plač suze histerija drama
Shutterstock
Žena tužna plač suze histerija drama

Shutterstock

Izasla da uzme pare i zauvek ostala bez deteta, Foto: Shutterstock

Dvogodišnja devojčica Kjara Mur poginula je kada je automobil u kojem je ostavila majka sleteo u ledenu reku!

Nesreća se dogodila u Kardiganu u ponedeljak oko 15 časova. Kako prenose britanski mediji, Kjarina mama Kim je nakratko parkirala automobil kod reke Teifi kako bi otrčala u suprugovu kancelariju da uzme novac, jer je slučajno polomila svoju karticu. Kim je znala da se vraća brzo, te je odlučila da devojčicu ostavi u vozilu.

Kada se vratila, vozila nije bilo, te je uznemirena majka odmah pozvala policiju i rekla da joj je neko ukrao automobil a sa njim i dvogodišnju ćerkicu koja je sedela pozadi!

Njen suprug i otac devojčice je odmah sjurio ispred kancelarije i krenuli su u maničnu potragu za devojčicom. Uskoro je na lice mesta stigla i policija koja se uključila u potragu za nestalom devojčicom.

Majka kaže da nisu ni slutili da je automobil sleteo u reku.

"Sele su automobil da idu kući. Kim je sela slučajno na bankovnu karticu i ona se polomila. Znala je da će joj biti potrebne pare pa je svratila do supruga na posao. Nakratko je ostavila devojčicu, kada se vratila auta nije bilo. Gledali su u reku, stajali pored nje, nisu videli automobil u reci", priča izvor blizak porodici.

Nesrećni otac kaže da su ubrzo policajci primetili vozilo u vodi i da su odmah skočili u ledenu reku i izvukli devojčicu napolje.

"Satima su pokušavali da je ožive, nisu mogli", rekao je nesrećan otac.

Policija nije izdala zvanično saopštenje o ovom događaju, a kako mediji javljaju, niko nije uhapšen zbog ovog nesrećnog slučaja.

Tagovi

Komentari (4)

VladimirR

20.03.2018 13:11

Mali nemari umeju da rezultiraju velikim tragedijama.

Сараџогла

20.03.2018 14:33

Многи од нас иду по великим маркетима или се шетамо парковима и видимо колико су родитељи,бака и дека удаљени од ,на пример ,трогодишњег детета.Ушла жена у месару и дете у колицима оставила испред улаза.А велики излог облепљен бројним сликама шта радња нуди.Изнутра се ништа не види!Да је неко пришао колицима и замакао за кривину после десет метара.Да поновим ... Жена је дете оставила само у колицима испред продавнице?Да ово бар прочита само једна особа било би на корист! .

Ami

20.03.2018 15:05

A sto nije i dijete povela sa sobom sta ce samo u autu i na sekundu??

TANJA

20.03.2018 16:10

KAKO TAKO MALO DETE OSTAVITI SAMO U AUTOMOBILU.MAJKA TREBA DA ODGOVARA.MISLIM DA PO NASIM PROPISIMA DETE DO 12 GODINA NE SME DA SE OSTAVI BEZ NADZORA.TAKO SU MI REKLI U SOCIJALNOM.NO SVAKAKO IMA UZRAST DO KOG DETE NE SME SAMO DA SE OSTAVI BEZ NADZORA.