Venčanje
Profimedia.rs

Međutim, Raskrinkavanje.ba portal je analizom utvrdio da "uz članak nije priložen nijedan dokument odnosno bilo koji drugi konkretan navod ili izvor koji bi mogao poslužiti kao dokaz istinitosti ili verodostojnosti vesti." 

Priča govori o ženi koja je nagovorila svog muža da oženi njenu prijateljicu nakon što su prvobitni rezultati njenih medicinskih pregleda pokazali da boluje od raka. Kada se ispostavilo da su rezultati pogrešni, žena je navodno od muža zahtevala da se razvede od njene prijateljice koja je u međuvremenu i zatrudnela, a slučaj je završio i na sudu.

Iz sadržaja članka se vidi da je slučaj o kojem se govori zabeležen u Iranu, te se tvrdi da se iranski porodični sud po prvi put našao u ovakvoj situaciji. Međutim, uz članak nije priložen nijedan dokument odnosno bilo koji drugi konkretan navod ili izvor koji bi mogao poslužiti kao dokaz istinitosti ili verodostojnosti vesti.

S obzirom na to da članak koji smo preneli od agencije Hina nije potkrepljen dokazima, te ovakav kakav jeste ostavlja previše sumnje u istinitost, isti je dobio ocenu neprovereno.