Siena Demontis
Printscreen
Siena Demontis

Printscreen

Siena Demontis, Foto: Printscreen

Učenica Siena Demontis iz Derbija sa 13 godina osvojila je "Miss Galaxy" Velike Britanije postavši tako jedna od najmlađih kraljica lepote.

Njen uspeh prekrila je tužna priča. Majka ove učenice, Di Tompson, objavila je niz šokantnih događaja kroz koje je Siena proživela na putu do uspeha.

"Devojčice su je maltretirale, tukli su je hokejaškim štapom, nazivali su je pogrdnim imenima, pričali su joj da je pobedila samo zbog šminke. Ljudima smeta njena mladost, i to je to", ispričala je majka.

Devojčica je počela karijeru objavljujući fotografije na stranicama za modele. Od tada je učestvovala je na nekoliko takmičenja lepote, ali često se pojavljivala i na televiziji.

"To je uvek bio Sienin izbor i uvek će tako biti. Mislim da starost ne treba da utiče na takmičenje. Ako je nekome to zabavno, onda treba da pokuša", rekla je majka.

"Želim ići na još takmičenja i uzeti još kruna! Nadam se da ću se jednog dana takmičiti na "Miss Universe". Želim da nastavim da se bavim ovim uz što češća pojavjivanja na televiziji. Učinila sam puno stvari za jednu devojčicu od 13 godina, nadam se da će mi budućnost doneti još više", ispričala je Siena.