Saobraćajka kod Umčara
Alo!
Poginula misica Stefani Rivera Kamarena

Facebook

Poginula misica Stefani Rivera Kamarena, Foto: Facebook

Dvadesetšestogodišnja misica Stefani Rivera Kamarena poginula je u automobilskoj nesreći u San Dijegu. Manekenka se nalazila na mestu suvozača, dok je vozilom marke "lambordžini" upravljao milioner, 33-godišnji Majkl Ljamas, piše "Dejli Mejl". 

Automobil je svom silom udario u palmu i izgoreo, a Stefani je nakon sudara izletela iz kola, te preminula u bolnici od povreda koje su bile fatalne.

 

Manekenka, koja je pobedila na takmičenju "Miss Earth Baja California" 2015. godine, poreklom je iz Meksika i već nekoliko godina je bila prisutna na modnoj sceni.

Na stranicama izbora lepote odaju joj počast, a njena porodica i prijatelji su skrhani bolom, te odbijaju kontakt sa medijima.

Komentari (2)

Molim vise od 500 karaktera za komentar

10.11.2017 17:16

Nisam nikad cuo da je neka manekenka izabrala molera ili pekara da je vozi. Opet, da je tu obrazovanje stavka, mnoge bi birale nastavnike, a ne fudbalere - a sto takodje nije slucaj. Bogati muskarci, sa svoje strane, imaju zene i devojke za koje 90% populacije kaze da su lepe. A ovamo nam stalno muskarci pricaju kako fizicki izgled nije vazan, a zene kako pare nisu vazne. Nesto tu meni nije u vinklu . . .

Ne razumem

10.11.2017 17:58

to stalno pitanje sto se nije neka poznata osoba udala- ozenila za nekog pekara, molera, prodavacicu, slubenicu i sl.?? Sta je tu cudno. Ljudi se krecu u krugu svojih ili slicnih profesija, srecu se i zaljubljuju na odredjenim mestima na koja odlaze i to je logicno. Sta je tu cudno? Oduvek je u fabrikama, pozoristima, bolnicama i ostalim ustanovama bilo puno brakova medju kolegama koji su se tu upoznali. A poznati se krecu po prijemima, zabavama, premijerama...