Miroslav Lazanski i Jadranka Jovanović
Alo! M.Josida
Miroslav Lazanski i Jadranka Jovanović

Alo! M.Josida

Miroslav Lazanski i Jadranka Jovanović , Foto: Alo! M.Josida

Uz crveni tepih, gardiste i intoniranje himne juče je svečano počela prva sednica prolećnog zasedanja Narodne skupštine, a poslanici, koji su se mesecima odmarali, na posao su došli u velikom broju.

Iako je na dnevnom redu sednice bilo više zakonskih predloga, među kojima i predlog zakona o policiji i izmene Zakona o javnom redu i miru, ipak su oni najviše pričali o beogradskim izborima koji su održani u nedelju.

Skupština Srbije, poslanici

Alo/Masanori Jošida

Skupština Srbije, poslanici, Foto: Alo/Masanori Jošida

Nisu pak nisu propustili priliku da sa svojim kolegama koje nisu videli nekoliko meseci proćaskaju i o privatnom životu, ali i vremenskim prilikama. Tako smo poslanike SNS-a Miroslava Lazanskog i Jadranku Jovanović zatekli kako ćaskaju najpre u hodniku, da bi potom razgovor nastavili u bifeu, uz kaficu.

Nerazdvojne su bile i poslanice iz stranke Vuka Jeremića Sanda Rašković Ivić i Dijana Vukomanović, koje su zajedno išle čak i u toalet.

Skupština Srbije, poslanici

Alo/Masanori Jošida

Skupština Srbije, poslanici, Foto: Alo/Masanori Jošida

Poslanici SNS-a su bili vidno raspoloženi, što i ne čudi, s obzirom na njihovu ubedljivu pobedu na izborima, ali dobrog raspoloženja nije manjkalo ni među radikalima, koji u nedelju nisu prešli cenzus.

- Čovek je svojom prirodom osuđen na pobede i poraze - ponavljao je juče Šešelj i time sprečio svoje poslanike da klonu duhom.

Poslanici socijalista su se najviše žalili na umor, ali i na broj osvojenih glasova, tvrdeći da su i zaslužili i očekivali više.

Komentari (3)

Сараџогла

07.03.2018 06:32

Еве им га и ја преперучујем посланицима СРС да не клону духом и сакупе снагу и најзад клекну и замоле са очима пуним суза ДА ШЕШЕЉ ПОДНЕСЕ ОСТАВКУ! ... Ако се он ухвати за гелендере са рукама и ногама онда га пустите јер нема сврхе.Он не зна шта је то срам,стид,пораз,губитак ... Једини човек на свету који има ПЕТНАЕСТ ГОДИНА РОБИЈАЊА само због свог поганог језика а мрава није погазио!ПС.Да се кладимо да сам сигуран да Шешељ није гласао за себе?

miki

07.03.2018 06:38

njihove diskusije u parlamentu su uvek konstruktivne i doprinose poboljsanju zakonskih predloga

Ja

07.03.2018 13:56

Za ove nije crveni tepih i pocasna garda, to je jedino sto znam..