Mirka Vasiljević
Rajko Ristić
Marijana Mateus

društvene mreže

Marijana Mateus, Foto: društvene mreže

MARIJANA MATEUS

Ocena 5

Naša modna dizajnerka posetila je „Nedelju mode“ u Milanu i za tu priliku obukla ovu fenomenalnu i veoma upečatljivu odevnu kombinaciju. Džemper-haljina jesenjih boja u kombinaciji sa dugačkim prslukom su odličan spoj, a sive čizmice sa visokom štiklom su se odlično uklopile. Marijana slobodno može da stane na crtu i svetskim trendseterkama. Bravo!

Ana Stanić

instagram

Ana Stanić, Foto: instagram

ANA STANIĆ

Ocena 4

Takozvane „olblek“ kombinacije su veliki trend koji ne jenjava i Ana ga je nosila odlično. Sandale su prelepe, kao i dugačka ogrlica u srebrnoj boji, ali kod stajlinga bismo možda jednu sitnicu promenili. Nijansa crne na pantalonama pomalo odudara od cele kombinacije, što ne ostavlja dobar utisak i nešto je o čemu treba dosta da se pazi. Sve ostalo je apsolutno besprekorno.

Lena Kovačević

Rajko Ristić

Lena Kovačević, Foto: Rajko Ristić

LENA KOVAČEVIĆ

Ocena 3

Da, providno je u trendu, ali na ovoj haljini jednostavno mnogo toga ne štima. Lena je prelepa žena, a ovaj taman materijal ju je progutao i nije istakao ono najlepše na njoj. Donji deo nam se takođe ne dopada, a što se njene šminke i frizure tiče, sve je na svom mestu i tu ništa ne bismo menjali.

Mirka Vasiljević

Rajko Ristić

Mirka Vasiljević, Foto: Rajko Ristić

MIRKA VASILJEVIĆ

Ocena 2

Odavno nam nijedna javna ličnost nije priredila ovakav ŠOK! Mirka, zaboga, šta ti bi da ovo obučeš? Suknja i majica u ovoj kombinaciji nijansi nikako ne idu, čizme preko kolena sa otvorenim prstima i petom izgledaju krajnje jezivo, a jedina svetla tačka ovog stajlinga je ova trendi jakna sa vezom i naočare za vid koje joj odlično stoje. Pamtimo je po dobrom stilu, ali ovo je NEOPROSTIVO!

Nikolina Kapor Kovač

Mitar Mitrović

Nikolina Kapor Kovač, Foto: Mitar Mitrović

NIKOLINA KOVAČ KAPOR

Ocena 1

Okej, znamo da je u pitanju javni nastup i da je ovo kostim, ali dokle ćemo više da gledamo pevačice u ovim oskudnim bodićima i čizmama preko kolena? Ovaj trend treba da ostane u prošlosti, a Nikolina bi, kao veoma lepa i zgodna mlada žena, trebalo da se okrene nekim ženstvenijim i modernijim komadima. Ovo izgleda veoma loše!