Mirka Vasiljević
Đorđe Kojadinović
Mirka Vasiljević

Prinskrin Clip.rs

Mirka Vasiljević, Foto: Prinskrin Clip.rs

Međutim, Mirka za „Alo!” otkriva da je realnost potpuno drugačija i da osim toga što provodi vreme na setu serije „Istine i laži”, svakodnevno i kuva za svoju decu i partnera Vujadina. Glumica otkriva da je njen suprug pravi Balkanac kada je reč o hrani, pa često mora da ga „prevari” kako bi mu poslužila i ono što ne voli da jede.

- Vujadin je vrlo probirljiv što se tiče hrane, pa i njemu kao detetu moram da upakujem neke zdrave namirnice da ne primeti! Tako se desilo da prokomentariše da sam nešto izvrsno spremila, a da zapravo ne zna da je pojeo nešto što ne voli. Smatram da profesionalni sportista mora da unosi vitamine kako bi oporavio mišiće, tako da se brinem da uvek unosi sve što mu je neophodno. On voli krompir i meso na hiljadu načina, ipak, pored mene je i on polako shvatio da zbog dece mora da ima zdrave navike, tako da se okreće raznovrsnoj ishrani - uverava Mirka, koja otkriva šta je tajna njenog izgleda i posle tri trudnoće.

Vujadin i Mirka

instagram

Vujadin i Mirka , Foto: instagram

- Ja nisam veliki gurman, ima perioda kada po ceo dan ništa ne pojedem, a dođe period kada mi organizam nešto traži i ceo grad mogu da pređem da bih to kupila. Sa 18 godina sam promenila način ishrane. Tu odluku sam donela kada sam slušala prijateljice moje majke i tetke koje su kukale da ne izgledaju dobro u svojim srednjim godinama zato što su se hranile nepravilno u mladosti. Tada sam čvrsto odlučila da ću se zdravo hraniti i sama sam navikla svoj organizam na kvalitetne namirnice. Ipak, nisam postala rob zdrave ishrane, samo sam umerena - iskrena je Mirka.

Komentari (2)

nedjo

03.12.2017 20:22

kamo srece da je vise ovakvih ljudi,a ne da se sprdate sa majkom troje dečice

Ujka Zitko PFK

03.12.2017 20:33

Prelepa devojka,kulturna i vaspitana.E ovakvu devojku da nadjem za zenidbu.Ih da pevam.