Mirjana Antonović i Devin
Milorad Milanković
Mirjana Antonović i Devin

Milorad Milanković

Mirjana i Devin Antonović, Foto: Milorad Milanković

Mirjana je, naime, trebalo ponovo da dođe u Srbiju, ali je u Čarlstonu, gde živi sa sinom, proglašeno vanredno stanje zbog uragana Metju.

- Trebalo je da dođem u Srbiju, ali uvedeno je vanredno stanje. Čarlston je na putu uragana i situacija je napeta. Počela je evakuacija više od milion ljudi. Mi planiramo evakuaciju za četvrtak jer je na auto-putevima velika gužva i ogromne su kolone - kaže Mirjana za Kurir i dodaje:

- Uragan je protutnjao Haitijem i Dominikanskom Republikom. Sada je nad Bahamima i u petak se očekuje ovde na Floridi - priča uspaničena Mirjana, koja je uplašena zbog Devinovog dežurstva u bolnici.

- Zabrinuta sam što moj sin Devin mora da ostane dežuran u bolnici u Hitnoj da pomaže u slučaju da ima povređenih. Molim boga da uragan malo oslabi do petka.

Komentari (4)

sasa

06.10.2016 14:56

ovoj Srbiji samo nam jos vi falite

Mile pile

06.10.2016 14:56

Kad bi se sve ljubavnice nasih muskaraca javljale, nebi moglo da stane u bilo koji format, ni pismeni ni elektronski. Pa zeno, nije te silovao i tebi je valjda bilo lepo. Ako nije, sto se onda trsis toliko. Samo brukas sina dzabe. Svako je bio necija ljubavnica ili ljubavnik, to je normalno u zivotu. Da je neka beda, nebi se ti javljala posle 30 godina, nego je lova u pitanju.

Ila

07.10.2016 08:41

@Mile pile - Mile pile koji je tvoj problem? Potoji žena i postoji sin i postoji otac koji se ponaša kao veliko đ.bre i što da se o tome ne priča?

Mile pile

07.10.2016 13:19

Ja nemam problem, nego licno iskustvo. Cini mi se da se ovde ljute uglavnom razocarane ljubavnice koje su se nadale necem drugom od svojih ozenjenih ljubavnika. Muskarci skidaju zvezde sa neba da zenu odvuku u krevet a zene veruju bezrezervno muskim hormonima i recima. I onda dolazi otreznjenje. Danas svaka zena ima izbor hoce li da rodi ili ne,znaci svesno se odlucuju na materinstvo, a buduci otac- ljubavnik se cesto i ne pita, hoce li on dete ili ne. I onda neka on placa. Treba ga kazniti?