parfem
Profimedia
parfem

Profimedia

Ilustracija, Foto: Profimedia

Postoje žene koje baš uvek mirišu dobro bez obzira na to koje je doba dana. Svaki put kada uđu u prostoriju za njima se širi opojan miris. Da biste i vi bili žena za kojom se oduševljeno okreću, potrebno je da primenite ove trikove.

Birajte jače mirise

Citrusni mirisi jesu osvežavajući, ali brzo izvetre. Zato birajte mirise sa notama poput sandalovine, jer će se duže zadržati na koži.

Nanosite miris u slojevima

Od gela za tuširanje preko losiona za telo do ulja, većina omiljenih ženskih mirisa dolazi u različitim oblicima. Kada nosite više tih mirisa odjednom, stvarate slojeve mirisa koji će se osetiti tokom čitavog dana.

Štrcnite i ovde i ovde...

Parfem obavezno nanesite na vrat, ali i na skrivena mesta na telu, poput stomaka, iza kolena, u kosu... Miris će se onda u potpunosti razviti te će se gornje, srednje i bazne note parfema u potpunosti osetiti, piše Zadovoljna.hr.

Ne utrljavajte parfem

Kada stavljate parfem, nikad nemojte da ga utrljavate. Nemojte štedeti, pad kad prsnete na vrat da utrljavate rukom, kako biste parfem naneli na podlaktice.

Pravo vreme za miris

Najbolje vreme da nanesete miris na kožu jeste odmah nakon tuširanja dok vam je koža još vlažna, jer će vlaga omogućiti mirisu da se duže zadrži na koži.