Mirela i Mili
Petar Marković
Mirela i Mili

Petar Marković

Mirela i Mili, Foto: Petar Marković

Ona tvrdi da je Mili fizički napao, a on poriče da se išta od toga desio.

Mili je danas prebledeo kada je u emisiji "Upoznajte Parove" ponovo čuo njen glas. Ona se javila da ga obavesti da sprema tužbu:

-Slučaj je kod advokata i tužba je uložena. Imam i svedoke koji imaju imena i prezimena. Tvoje laži sam slušala hiljadu puta. Molim novinare da budu profesionalni i ne pišu laži - rekla je ona.

Mili je pobesneo i odgovorio:

-Na jeziku si jaka kad sam ja u pitanju, a kada se svađaš sa Vesnom bežiš, klošarko jedna? - vikao je on.

Komentari (4)

Perica

02.08.2017 20:40

Koji debili i idioti, majko bozija !! Sta sve "hoda" nasom lepom Srbijom ???????

WYW

02.08.2017 23:50

Mili sve vise sebe diskredituje svojim vulgarnim recnikom. Mirela je prevejana opajdara,ali onakvo njegovo urlanje,uvrede i katastrofalan recnik, dovode u sumnju njegovu pricu. Verujem da mu je namesteno, ali sam sebe demantuje svojim prostackim uvredama. Jadan onaj Rakac. Ovaj ga zivog sahranjuje svojim ludackim ispadima.

Pravda za Smilju

03.08.2017 07:41

@WYW - Možda mu je Mirela namjestila ali Smilja NIJE i danima je nosila modricu preko polovine lica i treba to istjerati do kraja,ono što je on radio od nje u Parovima je bilo strašno,prolazio je nekažnjeno, drago mi je zbog Smilje što ga ova opajdara prešla,psiho se postavlja samo na one za koje zna da neće uzvratiti,sjetite se kako se bojao one male iz Snajki više je bio sakriven u wc-u nego u programu,šta nije nasrnuo Dalilu,Jelenu,Zerinu,priljepile bi ga ko tapetu na zid.Jadan Rakac sa ovim...

Novosadjanka

03.08.2017 11:22

Kakva televizija takvi ucesnici, voditeljka I ostali