Mirela Lapanović
Petar Marković
Mirela Lapanović

Petar Marković

Mirela Lapanović, Foto: Petar Marković

Ona se vratila u Sloveniju, srećna je što je bezbedna, ali su tragovi na duši i dalje tu, a traumatično iskustvo je dovelo do toga da sada ne želi vezu.

- Sada se osećam bezbednom, jer sam uz najmilije. Srce mi je na mestu kada vidim da su moja deca srećna. Ipak, nije mi lako, ali vreme leči sve, verujem u bolje dane. Za sada nije vreme da budem u vezi, ovo je ostavilo prevelik trag na mojoj duši i dok mi se rane ne zacele, ostaću sama, ali nikako usamljena. Celibat mi ne gine i radujem se toj promeni - rekla je Mirela za „Alo!”.
Zanimalo nas je i da li će se, kada vreme izbriše bol na njenoj duši, vratiti nevenčanom suprugu Andreju, kog je napustila zbog ljubavi iz „Parova”, a ona nas je iznenadila odgovorom:

- Nakon svega ne mogu da se vratim bivšem vereniku. On ima novu partnerku i ja sam mu poželela svu sreću - rekla je Mirela o svojoj bivšoj ljubavi, koja joj je nakon rijalitija oduzela starateljstvo nad mlađim sinom.

Mirela i Mili

Petar Marković

Mirela i Mili, Foto: Petar Marković

- Andrej mi je oduzeo starateljstvo na šest meseci, isključivo zbog sigurnosti deteta, kako ga ne bih vodila u Srbiju. On je prosto znao da je Milutin agresivan, jer je spolja sve gledao i tužio Milija za silovanje u „Parovima”, kojeg se skoro i ne sećam, a posle toga sam završila i na VMA. Dete mogu da vidim kad god se Andrej i ja dogovorimo. Sve se nekako smirilo mojim povratkom u Sloveniju - rekla je Mirela i nastavila priču o Miliju, kojeg je javno pozvala na poligraf kako bi dokazala istinu:

- Mili se ne oglašava povodom poligrafa za koji bih ja pokrila troškove, ali advokatu sam dala predlog da poligraf bude na sudu. On se uopšte ne pridržava zabrane prilaska. Šalje mi fotografije na “vajberu” na kojima puši tompus kao da ništa nije bilo. On je monstrum bez emocija, ali dobro se pretvara, što me uopšte i ne čudi. Nije mi jasno kako je mogao da uđe u “Parove” sa velikim brojem dosijea u policiji. Zar nije čudno što se sve njegove bivše devojke javljaju sa istom pričom? - završava Mirela.

Komentari (7)

marko

31.07.2017 07:45

Ako je sve tako kao sto ona prica , zar ne bi trebao ovaj Mili da bude priveden

Emilija

31.07.2017 08:15

@marko - Nije sve tako kako ona prica,zaigrala se...

zix

31.07.2017 09:17

@marko - Pa privela ga je u krevet.

ANA

31.07.2017 08:22

MA DAJTE OVA MIRELA JE PSIHIČKI BOLESNIK A I MILI TAKOĐE TO TREBA NA LIJEČENJE A NE PISATI O NJIMA I NJIHOVIM TRAUMAMA. GDJE GOD ODE U RIJALITI S NJOM PROBLEM PA VIDI SE DA JE NIMFOMANKA A MILI MANIJAK.

zlica

31.07.2017 09:38

Mili je kompleksas mrzi zene. Muka mi je bila od njega kad je vredjao skoro sve žene u parovima naročito Smilju i Vesnu. A Mirela labilna ličnost. Koliko će da traje celibat. Dok se ne napije.

MAČIĆ

31.07.2017 09:53

JA BIH O SILOVANJU. BILO GA JE!!! ONA PIJANA A ON JE NAPASTVOVAO. JASNO SE I VIDELO I ČULO- ALI, ONA JE POSLE "KAO" NJEMU OPROSTILA. I SVE TO RADI ŠTO DUŽEG OSTANKA U RIALITIJU, TJ. ZBOG PARA.E SAD AKO GA TUŽI ZA SILOVANJE I ZLOSTAVLJANJE - BIĆE PARA JOŠ- A POREZ NA PRIMANJA OTIĆI ĆE U SLOVENIJU. BAŠ LEPO!

Verona Verdasco

31.07.2017 19:57

Od Marbelje do mardelje