Mirela sa bivšim verenikom
Facebook
Mirela i Mili

Petar Marković

Trpi posledice zbog afere sa Milijem, Foto: Petar Marković

 Mirela Lapanović, kontroverzna učesnica koja je u „Parovima“ imala seks sa Milutinom Radosavljevićem Milijem i opijala se na žurkama u vili, ostala je bez dobrog plasmana kojem se nadala, ali i bez onog najvrednijeg - sina.

Naime, po izlasku iz rijalitija otputovala je u Sloveniju, gde ju je dočekalo neprijatno iznenađenje. Andrej Laharnar, njen nevenčani suprug, sa kojim ima dete, prijavio ju je socijalnoj službi tokom njegog boravka u „Parovima“ kako bi je proglasio nepodobnom majkom. Ona je pre dva dana zbog stresa završila u bolnici, a nakon izlaska je otkrila kakav haos ju je dočekao u Sloveniji.

Mirela sa bivšim verenikom

Facebook

Mirela i Andrej iz srećnih dana, Foto: Facebook

 - Izgubila sam starateljstvo nad mlađim sinom, šest meseci ne mogu da ga vidim. Andrej mi je u govorio da mi je podrška, ali mi je radio iza leđa. U vreme dok sam bila u „Parovima” išao je od centra za socijalni rad do advokata i iza leđa mi oduzeo sina. Kao osnov je naveo da me nema više od tri meseca, da sam našla drugog muškarca, da sam se ponašala nemoralno, moje pijanstvo iskoristio je kao da sam alkoholičarka - rekla je Mirela i ovim potvrdila da je i dalje u vezi sa Milutinom Radosavljevićem Milijem, te da je on ljubav njenog života.

- Mogu da viđam sina na svakih šest meseci, i to u njegovom prisustvu. Otac ima potpuno starateljstvo. Sada mi je najbitnije da imam uz sebe Milija, roditelje, brata i sestru. Moram da se saberem i da se fokusiram na borbu za sina, ne mogu sve to da prepustim. Dete sa osam godina i te kako treba majku. U „Parove” sam otišla kako bih zaradila za svog sina. Sad mi je najpotrebnije da dođem u Beograd i da vidim Milutina, ali svi moraju da znaju da nikad neću odustati od svog deteta - rekla je ona.

Tagovi

Komentari (13)

kao zečica

12.07.2017 06:47

ko zna koliko mu je puta ranije nabila rogove a i on njoj.

Iva

12.07.2017 06:51

Bravo za tatu!!! Svim starletama treba oduzeti decu pa nek se do mile volje trte, guze, provode i vacare sa kim stignu. Ne znas kako da zaradis novac pa si u Parove usla? Kako te nije sramota to da izjavis?

Sandra

12.07.2017 07:26

Bravo Andrei tako treba. Sramota sta je sve radila u Parovima I to je.majka fujjj

m.

13.07.2017 17:10

@Sandra - U Parovima je bila mila majka,šta je radila u VB sa onim momkom,ništa nije sakriveno,čak ni klečanje na kolenima u staklenoj tuš kabini ispred njega.Ovo sa Milijem je mlaka voda.Očito što bi rekla Slađa bez palamare ne može,nije to ljubav, to je potreba za seksom i kad zagusti hvataj prvog koji želi.Da se opere kaže zaljubila se,a blento poput Milija poveruje.

Mins

12.07.2017 07:43

Mili joj nije resenje...njega ne interesujuj njena deca definitivno, cak mu sve ovo ide na ruku.....

Majka Novi Sad

12.07.2017 08:12

I treba da ga ostavi, sad je pokazao svoje lice. povredjena sujeta da zbog avanture svoje verenice lisi dete svoje majke. Bedan i slabic i sad joj verujem da je i trebala da ga ostavi. On je spreman na sve.

m.

12.07.2017 15:44

@Majka Novi Sad - Oprostite ali ona je njega drugi puta napravila budalom,žena ne zna šta bi sa sobom,u svakom rijalitiju se zaljubi i ostavi ga,kad je prvi 20g mlađi šutnuo posle izlaska iz VB,oprostio joj zbog djeteta i jer je voli,ona uđe u novi rijaliti i napravi isto.Čovjek je mislio da je silovana,došao u Bg pokušao je izvući preko Sl. ambasade a ona se*zaljubila*,usput se nabacivala svima u kući,što se tiče maloga,neka ga je uzeo,ali nije u redu da ga ne smije viđati,kakva god da je majka mu je.

Mira

13.07.2017 19:14

@Majka Novi Sad - Covek je postupio kako treba. Nikakva ona majka nije cim se tako ponasa. Ako si ti majka i tako razmisljas verovatno si neka plitka kao i ona.

saw

12.07.2017 08:46

da nase socijalno radi kako treba bilo bi jos musterija

milos

12.07.2017 12:32

Zasto on mora de se cima trosi svoje vremem i pare? Sud po sluzbenoj duznosti kada vidi majku u minicu da oduzima dete a ne da se dokazuje ocigledno.

kimi

12.07.2017 15:26

Slovenia je deo europske unije dosta liberarno društvo i kad čitamo da su joj socijalne službe oduzeli dete da ga može videti svaki 6 meseci u prisustvu ovog Andrea možemo konstatirati da nisu imali milosti.pravično presuđeno a sad može opet u Parove sa Milijem ili tražiti nove ljubavi.zasluženo je izgubila dete..izvrgla ga je javnom linču i dugoročno ruglu. prema ovakvim spodobama netreba imati milosti...ovo nikome nije normalno ova gos Mirela nije normalna ma ko šta mislio ovo je bolesno..

KIMI@Franc

13.07.2017 20:39

@kimi - BraWooooo Kimi...naravno SLO je u EU i poštuje njene zakone! Takvim "opajdarama" pod hitno treba oduzeti decu i ukinuti sva socialna primanja, ko i ovoj fuksi Bosanki Mireli!

zed

12.07.2017 21:16

pa egzibicionisti koja javno vodi sex a deca njena to gledaju i treba oduzeti dete. da je to radila i imala izmedju cetri zida ok. Ali ovako to raditi ne zbog ovog muza nego zbog dece je kranje lose. sto je trazila to je i dobila. sad joj jedina uteha psiho mili.