Mirel Lapanović
Printscreen
Mirel Lapanović

Printscreen

Mirel Lapanović, Foto: Printscreen

Jelena Krunić je prenela veoma loše vesti Mireli.

- Stariji sin te se odrekao. Mlađeg zadirkuju u školi, on svakodnevno pita svog oca zašto mu mama to radi, veoma ga je sramota zbog tvog ponašanja. Izvini, morala sam ovo da ti prenesem - rekla je Krunićeva.

Mirela je zbog ovih reči briznula u plač.

- Videću o čemu se radi na privatnom pozivu. Mnogo mi je teško sada - rekla je Lapanovićeva.

Komentari (8)

nedjo

19.06.2017 22:12

da li iko iole normalan gleda ovo djubre?

mima

20.06.2017 05:50

@nedjo - sigurno ne...

kimi

19.06.2017 22:18

ova žena nije normalna to se vidi.osramotiti svoje potomke svoje sinove radi beskućnika kockara sitnog lopova i prevaranta govori da je itekako udarenu u mozak.ako nije srećna sa tim svojim to nije razlog da sramoti svoju decu. od ove jadnice gora je samo produkcija koja nema emocija za psihiće već ih još više gurne u rupu sa 0,9%.zar neko veruje da se glasa za ovakve majke.neznam???.... moji srbi čiste krvi ne glasaju a niti gledaju ovakve gluposti....0.9..0.5 zamisli ...ma nabij**.....

MIX

20.06.2017 08:00

@kimi - Sva sreća pa su muška djeca,zamislite da su ženska,znam situaciju djevojčice iz škole ,koja je imala sličnu situaciju kod kuće.Kad bi išla iz škole i sušala šaputanja zgodna mala još godinu dvije imat ćemo i nju,nisu je imali,nije niko, povukla se u svoja četiri zida i ostala sama za cijeli život,neke učine tako a neke nastave majčinim putem.Muška djeca ipak nemaju još i taj mobing uza sva ta ismijavanja.

Srba

19.06.2017 22:47

Majka za ponos... sta bi ta deca? Bas je super, mogu Milija da zovu "cale"....

dno

20.06.2017 07:20

pa to je pravi frick show, imamo ćelavog sitnog lopova, naskakačicu očuha, sfrj- fukse, debelu gataru, nišku progoniteljku itd... samo im fali bradata žena.

zlica@ miks

20.06.2017 12:50

Pa Aleksandra ima žensko dete a firca se pred kamerama. Jeste sa je dete sada malo ali ce da poraste. Što je najgore od svega Mireli drži moralne pridike a ona ista. Strašno.

MIX

20.06.2017 14:29

@zlica@ miks - Tako je, Aleksandra i Zerina,moralne gromade pljuju po Mireli.Zerinu zvala žena iz Zagreba i kao tješi je u vezi silovanja,spomenula Mariku koja je isto to dožvjela od istog čovjeka,kaže ti je znaš,naravno da zna,samo mi nije jasno kako je ona časna i poštena dospjela u taj krug ljudi.Marika,njen otac i taj navodni njen dečko zna se čime su se bavili i zašto su bili iza rešetaka,znala je i ona ipak je bila sa njim.Mirela bar prizna neke stvari ,a ove ko da su nevine i začele.