Markovićeva  već 40 godina  trpi bolove
Promo
Markovićeva  već 40 godina  trpi bolove
Markovićeva već 40 godina trpi bolove, Foto: Alo

 Naš sagovornik otkriva da ove tegobe muče Markovićevu već 40 godina i da je zbog toga često prinuđena da potraži pomoć lekara u jednoj klinici u Rusiji, gde živi već 13 godina. 

- Markovićeva ima probleme s kičmom godinama, pa ponekad ne može da ustane iz kreveta. Tako je i ovih dana uglavnom u kući, leži i sedi - navodi izvor našeg lista.
Udovica Slobodana Miloševića živi sa sinom Markom u kući od 300 kvadrata, u naselju Barviha, nedaleko od Moskve.

- Imaju lepu kuću, na samom kraju tog naselja. U tom naselju, koje ima 10.000 stanovnika, žive uglavnom Rusi, kao i Nemci koji su tamo davno naseljeni. Mira i Marko tu kuću koriste. U tom naelju nema nikakvih ograda. Možda ponegde ima neka živa ograda. Malo je više naduvana priča o tome da ona živi u najluksuznijem delu - priča naš sagovornik.

Marko Milošević  opet gaji povrće  i cveće u Rusiji
Marko Milošević opet gaji povrće i cveće u Rusiji, Foto: Associated Press

On nam otkriva i da se Marko Milošević (41) bavi povrtarstvom i hortikulturom, i to na placu od pet ari.
- Na tom placu, u blizini kuće, Marko je zasadio razne vrste povrća i cveća, borića, cikalama, pa je bukvalno oduševljen time šta sve uzgaja. Lepo to održava. Upisao je ranije fakultet tamo, a izvrsno govori ruski i španski, kao i engleski. Španski je naučio dok je boravio na Kubi. Druže se sa našim ljudima u Rusiji, kao i sa Dragomirom Karićem. Ima oko 30.000 Srba u Moskvi, tako da imaju svoja mesta na kojima se okupljaju - priča izvor „Alo!“. Zbog toga što nije mogao da registruje automobil, Marko je, navodi naš sagovornik, u Požarevac vratio svoj džip jer tamo nije mogao da ga vozi zbog komplikacije sa papirima, pošto je azilant u Rusiji, a tamošnji propisi su veoma strogi za strance.
- Po jednom prijatelju je vratio auto, a Mira koristi taksi - dodaje naš izvor.

On navodi da Marku žena dolazi u posetu i dovodi mu sina, ali da je Mira zahladila odnose sa snajom Milicom, koja živi i radi u Požarevcu. Otkriva nam je da je Mirina ćerka Marija, koja živi na Cetinju, s njima u kontaktu putem „Skajpa“.

Kuća u Tolstojevoj 33
Kuća u Tolstojevoj 33, Foto: Aleksandar Dimitrijević

 

Legalizuje kuću

Kuću u Tolstojevoj 33, koju prodaje za četiri miliona evra, Mira Marković će da legalizuje jer je na snagu stupio povoljan zakon, a to će i manje da je košta. - Kuća ima 900 kvadrata i 21 ar placa. Od toga je 350 uknjiženo, dok 500 kvadratnih metara će sada da legalizuje, a tehničku dokumenatciju će da preda jedan prijatelj - otkriva naš izvor. Ovu Slobinu vilu su do sada gledali mnogi kandidati, a među njima je bio i Srđan Đoković, otac našeg slavnog tenisera Novaka Đokovića. Kako je „Alo!“ pisao, Đokovići su bili zainteresovani za kupovinu vile Slobodana Miloševića, ali se nisu složili u vezi sa cenom, jer su nudili pola miliona evra manje nego što je Mira tražila.

Komentari (6)

Leka

28.12.2015 07:27

Podniejla je ta njena kičma puno "partijskog" tereta,pa nije ničudo što se potrošila.Partija je zahtevala mnogo "rada" i truda,pa rezultat toga na kraju bude krevet i loša kičma.A što se tiče sina,ovde gakbice,tamo borići,a iz Srbije odnešeno na stotine miliona evra.Da je pravde i zakona i ona i sin bi prdili u zatvoruu Srbiji,a pare bi vratila država u svoj budžet.Ovako na prodaje jaja za bubrege.

seselj

28.12.2015 07:52

Samo joj metla nedostaje i da poleti,baba jula nece juli mesec docekati poput monstruma je ,, oko Zemuna cemo zilet zicu staviti da ovaj monstrum zena ne moze uci .

ana

28.12.2015 08:27

kiroprakticar, vezbe i gelodrink, b kompleks

Milan

28.12.2015 09:49

Hajde polako u pakao.

Baki

28.12.2015 14:43

Crkla dabogda!

olga

28.12.2015 15:46

Ovo mogu da objave samo mediji u Srbiji.Barvihu čuva obezbeđenje i tu nema šanse da uđe niko ko ne živi ili ga neiskontroliše FSB-e.za vašu informaciju tu se kuće kereću od par miliona dolara.Neka noviniri odu do Moskve i odu u Barvihu i snime pa da vidimo.Neuazluđujte polupismene Srbe glupostima;bavite se prostitutkama iz rijalitija jer za to ste jedino školovani.Sramota je kakve gluposti objavljujete.Vi ste komplet svi nepismeni kao i oni koji vas čitaju.