Mina Vrbaški
Youtube printscreen
Mina Vrbaški

Youtube printscreen

Mina Vrbaški, Foto: Youtube printscreen

Ivana navodi da je njena majka u kritičnom stanju, ali i da je istovremeno brine i psihičko stanje svoje ćerke.

- Očajna sam, noćima ne spavam i plačem. Grozno se osećam zbog mame koja je ozbiljno bolesna, i zbog Mine, koja doživljava prave nervne slomove. Baš joj nije dobro, u depresiji je. Plašim se da ne naudi sebi, njeno stanje je alrmantno - izjavila je Ivana Vrbaški koja je jučerašnji dan provela pored svoje majke u bolnici u Novom Sadu.

- Operisana je i amputiran joj je deo noge. Naredna tri dana će biti kritično, nadam se da će se izvući. Mina ne zna da je baka u bolnici. Volela bih da može da izađe na dan da je vidi, u slučaju da se nešto desi. Plašim se da ne umre a da se Mina ne oprosti od nje. To mi nikad ne bi oprostila. Volela bih da je danas bila uz mene - rekla je Minina majka i demantovala glasine da je njena ćerka koristi drogu.

 

- Mina nikada nije pila nikave tablete. Ukućani su je optuživali da je narkomanka ali to je apsolutna laž. Primetila bih. Sad vidim da je pod sedativima. Očigledno joj treba razgovor sa psihijatrom i stručna pomoć. Sve bih dala da napusti rijaliti. Noću kad je slušam kako vrišti, dođe mi da sednem u automobil i da je izvučem odande - zaključila je Ivana Vrbaški.

 

 

Komentari (2)

nedjo

29.11.2017 12:28

ja mislim da je kasno da se ova izleči

blanka

29.11.2017 16:10

Prava majka je ne bi poslala sa 12 godina da na ulici zaradjuje.