Mina Vrbaški
Youtube printscreen
Mina Vrbaški

Youtube printscreen

Mina Vrbaški, Foto: Youtube printscreen

Naime, Šakova maloletnica je imala najmanje glasova publike, te je večeras izbačena iz "Zadruge". Podsetimo, Mina je danima kukala kako se ne oseća dobro i tražila je lekove za smirenje.

Takođe je rekla da oseća da sa njenom majkom nešto nije u redu i da želi da je vidi. Ognjen je ušao u kuću i saopštio da su Mina i Sara nominovane za izbacivanje. Njih dve si igrale igru koja je odlučila ko ostaje u rijalitiju.

- Potrebno je da pomorandže iz korpe stavite između nogu i da bez ruku ubacite pomorandže u obruč ispred vas - objasnio je Ognjen igru. Igra je bila neizvesna s obzirom na to da su obema ispadale pomorandže već nakon par sekundi. Na kraju je rezultat bio nerešen, pa su glasovi publike presudili u tome ko konačno napušta takmičenje.

Ognjenu je tada saopšteno da po glasovima publike rijaliti napušta Mina Vrbaški. Ona je istog momenta briznula u plač.

Komentari (7)

Nena

17.12.2017 23:02

Bas mi drago i zbog Mine a posebno zbog zadrugara. Kakav muk na rezultat. Pojma oni nemaju kako stoje napolju. Misle da prostota, skandali i nemoral vode do finala. Mnogo grese. Bravo Saro, Teodira, Andjelo i ostala pristojna deco.

Deca morala

18.12.2017 06:38

@Nena - Haha! Sara i Teodora primer morala. Ova prva se pegla pred , ova druga bila ns Cazimovoj jahti...

Ce

17.12.2017 23:12

Njena mama se oglasila.to je razlog njenog izlaska a ne narandze. Zena je u pravu. Ananela moze cerki u tajnu posetu,tajnu je lunci rekla slobi uprkos upozorenja i obevacanja u vrtu drvetu mudrosti.A sutra lunci sefica.Rekla je slobi u pabu.U rehabu zvuk sms...ma lunci moze sve.a produkcija cuti

buba

18.12.2017 13:24

@Ce - Apsolutno ste za sve u pravu! Naravno da je bila sms poruka, pogledala sam klip 2-3 puta! Taj telefon je vec dugo kod nje! Filip, Sarin brat je juce upravo prokomentarisao situaciju, kako je lepo od VSefa, sto je dozvolio da Anab. udje i vidi svoje bolesno dete, na malo ironican nacin, jer i Sara je bila bolesna, njemu je bio rodjendan, oni su bili u studiju, a VSef, nije dozvoli da Saru brat zagrli 5 min. Sram Vas bilo! Da vam nije Mikija ne znam ko bi vas uopste gledao! Samo klipovi!!!

Draginja

17.12.2017 23:16

Iznenadjenje, zadruga provalila Minu. Muljare jedne. More kaznjavati sve dogovore i namestaljke.

Nina

17.12.2017 23:28

Nevidjeni bezobrazluk. Dilerka, kradljivica, seksulano opterecena i povr svega zavitlava zadrugu. Kaznite je honorarom. Strasno, da li ona misli da je pametna.

Indjija

18.12.2017 22:15

Sramota onih koju su je pustili a znaju da je maloletna. I da je najgora ona je nečije dete i možda može da se popravi. A nisam sigurna da je Ivana uopšte dala saglasnost. I Ivana je u pravu. Anabela može da vidi svoju ćerku a ona ne.... Mini želim da krene pravim putem, jer ipak mislim da se može nešto spasiti. Imam ćerku njenih godina i žao mi je iako znam da je posrnula.