Mina Vrbaški
printscreen
Mina Vrbaški

printscreen

Mina Vrbaški, Foto: printscreen

Mina Vrbaški se sinoć vratila u "Zadruga", a već je prekrišila glavno pravilo.  Naime, već danas na sastanku je pročitano pismo Velikog šefa u kome je saopštena kazna za nju.

I pored toga što je nekoliko puta upozorena, iznosila je informacije iz spoljnog sveta. Najveći problem je u tome što je iznosila i neistinite informacije. Mina je kažnjena iznosom mesečnog honorara - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Nakon saopštenja o kazni, Mina je prokomentarisala:

- Ne ljutim se što sam kažnjena. Jesam iznosila informacije ali nisam iznosila laži. Svima što sam rekla ništa nije bilo netačno - obrazložila je kratko učesnica Zadruge.

 

Komentari (3)

Mirko

11.02.2018 22:13

Rekla istinu i za snimak i za pretnju Kiji. Jer Anabela samo preti. I Zorici M. I RADI Manojlovic i Kijinoj majci a onda kada je otera Atijas dodje da kaze..kako joj ovde prete smrcu. Samo da novinari nebi sumnjali u njen razvod. Njoj neko ovde da preti. Ko je ona? Koga briga za gluoavu? Zasto optuzuje ovaj narod? Sama pise pisma samo da bi bila u centru paznje.

посматрач

12.02.2018 01:30

Када се помињу казне, не видим зашто би је казнили.Луна и Слоба су заједно били у wc, оном ван главне зграде.У љему нема камера, па нису кажњени.За исту ствар су Кија и Филип кажњени и то двонедељним хонораром.Колико су Ђоганијеви повлаштени има много примера.Продукција је чак и Миљану успела да обузда, више их не узима уста.

Mira

12.02.2018 06:51

Pre 2 dana je objavljeno da je Lunin NEDELJNI honorar 800 evra! To znači da će na kraju Luna dobiti 27000 evra. Za šta? Hirurzi imaju 600 evra!!!