Mima Karadžić u društvu plavuše
Vesna Lalić
Mima Karadžić u društvu plavuše

Vesna Lalić

Mima Karadžić u društvu plavuše, Foto: Vesna Lalić

Ovoga puta, glumac se na jednom prestoničkom događaju pojavio u društvu atraktivne plavuše od koje se cele noći nije odvajao.

Nakon nekoliko sati nazdravljanja, ćaskanja i smejanja glumac je sa nepoznatom devojkom napustio slavlje.

- Zajedno su došli na događaj na koji je Mima bio pozvan, ali je atraktivnu plavušu poveo kao pratnju. Mima je tokom cele večeri bio džentlmen i maksimalno je posvećivao pažnju ovoj dami. Dok je on ispijao njegovo omiljeno belo vino i pušio tompus, plavuša mu se osmehivala i pomno ga slušala šta priča. Njih dvoje nisu obraćali pažnju na okolinu, već su uživali u svojim pričama. Mima je gostima koji su sedeli za istim stolom gde i njih dvoje predstavio ovu devojku, ali nije otkrio da li mu je to nova ljubav. Njegov prijatelj kaže da ga je i pre nekoliko meseci u jednom restoranu video sa tom plavušom, pa je sasvim logično da njihovo “druženje” traje već duže vreme. Doduše, njih dvoje nisu razmenjivali nežnosti, ali su se u nekoliko navrata toliko prbližili jedno drugome da je delovalo kao da će se svakog trenutka poljubiti - kaže naš izvor koji se zatekao na licu mesta, što potkrepljuju i fotografije našeg paparaca.

Mima Karadžić u društvu plavuše

Vesna Lalić

Mima Karadžić u društvu plavuše, Foto: Vesna Lalić

Posle nekoliko sati, Mima je pogledao na sat i očigledno odlučio da je vreme da on i plavuša napuste ovaj lokal u promene mesto druženja.

-Mima je kao pravi kavaljer uzeo njen krzneni kaput i pomogao joj da se obuče. Nakon što ušuškao svoju pratilju, glumac je pristao da se fotografiše sa još nekoliko žena koje su ga čekale na ulazu. Nakon što je pozirao obožavateljkama, Mima je ovu devojku smestio u svoj auto i odvezao u nepoznatom pravcu - objašnjava naš izvor.

Mima Karadžić u društvu plavuše

Vesna Lalić

Mima Karadžić u društvu plavuše, Foto: Vesna Lalić

Kako bi sakrio njen identitet, Mima nije želeo da zastane pored novinarske ekipe i odgovori na pitanje da li mu je to nova devojka. Za ovaj odgovor ostali smo uskraćeni i juče kada smo tokom čitavog dana pokušavali da dobijemo Mimu na mobilni telefon, koji je on još prethodne večeri isključio.

Da još važi za omiljenog neženju sa srpske i crnogorske estrade, potvrdili smo i tokom leta, kada smo ga u nekoliko navrata uslikali za atraktivnim devojkama. Međutim, još nijednoj nije pošlo za rukom da ga privede oltaru.

Komentari (9)

mila

27.11.2016 21:24

Bila bi vest da sheta plavushana, a plavusha ili brineta su ocekivane!

buba

27.11.2016 21:38

da nije mima što bi bila sa tim matorim glavonjom,,,,,

DA

27.11.2016 22:17

Mima ne voli zene,zato ih toliko seta i pokazuje.Bio je ozenjen i ta zena se sa njim jako lose provela.Jedan je Mima kao glumac,ortak,saradnik ali kao partner zenii bolje da se ne sazna,Njegov problem kao Crnogorca igeneracije kojoj pripada je da se to sto jesi,ako nije bas drustveno prihvatljivo krije citav zivot... On je sa zenama napadan,teatralan i ko ume bolje da gleda on ih tim svojim pokazivanjem i poziranjem samo ponizi i kompromituje. .

Vv

27.11.2016 22:40

Jeste da nosim naočare, ali toliko ćorava nisam.Najpozeljniji neženja, zavodnik? Pitajte neke normalne žene šta misle,nikad nisam čula da ga neka pominje kao privlačnog.

vesko

28.11.2016 06:21

Ja sam cup od njegovog prijatelja da trazi nevinu.

momazver

28.11.2016 09:39

Evidentno da ženski ukus zavisi od debljine muškog,u ovom slučaju novčanika...pošto se za Mimu zna,šta se zna.Glumi.Jad i čemer.Oboje!

ja

28.11.2016 11:19

On treba da šeta unuke, a ne devojke, valjda?

MM

28.11.2016 12:52

Ma covek nije ozenjen,nek seta koju hoce....legenda