Mima Karadžić
Mitar Mitrović
Mima Karadžić

Mitar Mitrović

Mima Karadžić, Foto: Mitar Mitrović

Naime, poznati glumac postigao je dogovor sa Opštinom Budva o sponzorstvu serije "Budva na pjenu od mora", ali suma od 60.000 evra koju mu duguju na račun promocije grada kroz popularnu seriju i dalje nije isplaćen.

- Opština Budva dobila je jednu fenomanalnu kampanju kroz seriju "Budva na pjenu od mora" koju je videlo preko trideset miliona ljudi samo preko "Jutjuba”, da ne pričam o regionalnom uspehu serije. Opština Budva je bila generalni sponzor te serije, a budžet za snimanje bio je donesen na Skupštini grada. Svakodnevno nam govore da će biti isplaćeno, ali od toga nema ništa - kaže Mima za "Blic" i otkriva da je u pitanju suma od 60.000 evra.

- Ništa drugo nam nije preostalo nego da slučaj predamo sudu, pa će oni da odluče. Zaista je strašno da se to dešava u kulturi, s obzirom na to da smo mi radili na promociji jednog grada i njegovih prirodnih lepota. Najstrašnije od svega što su nam rekli bilo je da su izgubili dokumenta koja smo im poslali, pa sada zbog toga ne mogu da uplate novac - kaže Karadžić za "Blic".

 

Komentari (4)

gavrilovic

23.02.2017 17:11

Zasta 60.000 eura?Za ono sranje?Za tvoju "GLUMU".za "REZIJU"???Hahahahahah

Mk

23.02.2017 20:17

@gavrilovic - Serija je odlicna,Mima jos bolji a novac ce mu dati kad tad

jo

23.02.2017 17:58

Mima, svaka cast na promociji opstine Budva.To su predivni prizori, predivna priroda.Ti si svoj posao fenomenalno uradio i ispostovao dogovor.Bori se za svoje, samo napred.

Nina

23.02.2017 21:44

Nije to Mima kultura nego biznis! Ako su se obavezai da daju pare onda moraju da daju i tocka! Mada bi moga da smanjis sumu jer ja iz par epizoda koje sam odgledala jedino se secam da si sebe promovisao kao macho mena i velikog shvalera!