Vladan Milojević
Marko Metlaš
Vladan Milojević

Marko Metlaš

Vladan Milojević, Foto: Marko Metlaš

"Bila je ovo utakmica koju smo kontrolisali, imali posed, sistem sa blokom koji je funkcionisao dobro. Tražili smo strpljenje i prostor da probijemo. Znalo se da neće biti mnogo šansi. Irtiš je pretio iz prekida, to im je jako oružje jer imaju visoke igrače", rekao je Milojević na konferenciji za medije.

"Jako je teško kada primite gol u nadoknadi vremena, a imali ste povoljan rezultat. Dosta smo korektno odigrali protiv ekipe koja je u formi, a imamo dosta prostora za napredak. Imali smo dva nova igrača, Jovičića i Kangu koji nije prošao pripreme sa ekipom. Raduje me da podižemo fizičku pripremu i formu iz utakmice u utakmicu".

Milojević ističe da se greške u fudbalu dešavaju.

"Nisam od onih kojih bi izdvajali igrače, niti svoje niti protivničke ekipe. Irtiš je pre svega dobar i kompaktan tim. Ne može ekipa da se pravi jednim treningom, potrebno je vreme i strpljenje. Igrači treba da se poznaju, da jedni druge prihvate. Situacija iz 93. minuta se dešava, to je fudbal. Na našu žalost dogodilo se nama, a Irtišu je donelo sreću. Loš trenutak, individualna greška koja može da baci u senku to što je zadnja linija dosta dobro funkcionisala tokom cele utakmice", poručio je Milojević.

Komentari (4)

ZVEZDAS

13.07.2017 23:38

POD HITNO OTERATI TOGA MILOJEVICA COVJEK JE ZALUTO ZVEZDA JE INSTITUCIJA I NEMOZE SVAKO BITI TREMER ZVEZDE.STETA UPROPASTICE MLADE IGRCE POPUT ADZICS VICICEVICA I OSTALI KOJI MU SJEDE MA KLUPI A IGRAKU NEKI POLOVNI STRANCI.

The Dziber

14.07.2017 03:20

@ZVEZDAS - Jao brate šta nam napriča!!!

momazver

14.07.2017 07:35

@ZVEZDAS - Alo bre. šta se peniš? Terza je OPET igrao X, ko na Malti i uzeo lovu.

Detelina

14.07.2017 09:12

Ocajna i sramna igra ,,Crvene Zvezde,,.Ni jednu sansu za gol nismo imali.Igra ko sta hoce !!!!.O kakvom pomaku igre prica ,,nazovi,, trener Milojevic.Idi treniraj neku mesnu zajednicu.Povedi i onoga ko te doveo.Sramota !!!!!