Miljana Kulić
printscreen
Miljana i Saška

Printscrren

Miljana i Saška, Foto: Printscrren

Po ulasku u Belu kuću, ona je odala svojim cimerima kakav je odnos imala sa Marinkovićem, a sada se Saški Karan, koja je podržava i često štiti zbog toga što je ona trudnica, poverila o čemu često misli pred spavanje.

- Gledala sam bezbroj slučajeva i meni da se to dogodi. Sada Saška kada legnem u krevet nije mi svejedno iskreno. Nije mi svejedno zato što sam trudna. Razmišljam da li će to dete sutra videti svog oca. Hoće li doći da ga vidi - bila je tužna Miljana. 

- Nemoj da razmišljaš o tome. Misli pozitivno - tešila ju je Saška. 

- Teško mi je, veruj mi. Ne da je meni ovako stalo do njega, da bih ja bila sa njim, nego samo iz tog razloga. To je nešto najgore. Odeš da se porodiš i čekaju te roditelji, pa nisu ti roditelji napravili dete, pa nije njihovo. To je najlepše, dođu roditelji, otac deteta, muž, verenik. Nimalo nije naivna siguacija. Sa mnom i sa bebom će biti sve u redu, ali moje emocije i te rane nikad ne zacele - rekla je plačljivim glasom Kulićeva.

Koliko je sve ovo muči pokazuje to što se Kulićeva u jednom trenutku i zaplakala. Šta će se desiti po rođenju deteta i da li će pravi otac prihvatiti očinstvo ostaje neizvesno, piše Pink.rs. 

 

 

Komentari (5)

koki

06.03.2018 18:21

ZAR PRODUKCIJA NE VIDI U KOM SESTANMJU NALAZI U VILI. VIDITE DA JE NEURANCULJIVA U SVEMU. ZAR NE MOZE DA NAPRAVCI SVASTA. DA GADJA ZADRUGARE, DA IM ZAGADI HRANU. STO PRE JE POSALJITE KUCI NA LECENJE.

ralex

06.03.2018 20:31

Miljana je hendikepirana sa lepotom alii moze da dobije neku DVOJKU ali...kad place nema sanse jedinicu da dobije. Koliko li je popio Ivan Marinkovic kad je sebi dozvolio luksuz da legne sa njom!

Andja

07.03.2018 09:52

Koki,ponovo u osnovnu skolu.Kako je tebe uciteljica pustila da zavrsis prva cetiri osnovne(ako ih uopste i imas)?Ne razumem zasto pojedini pisu sve velikim slovima?To rade samo nepismeni

Neko

07.03.2018 12:36

Miljana nedaj se... Vazno je da drugi jedu a ti i tvoja beba gladne!Sramota!!!

mimmmli

08.03.2018 01:37

@Neko - Ona ne mora biti gladna,jedina dobiva jedan obrok kuvan,nije bolesna već trudna,očekuje da je služe,žene trudne rade razne poslove i još dođu kući i kuvaju i spremaju,ova sad ni čaj sama da skuva,nisu ostali ušli da bi nju služili,jedno je da joj učine uslugu,a drugo što ona smatra da je iznad njih i da oni njoj moraju kuvati,ne moraju,nek si sprema međuobroke ili neka ide kući nek je majka služi,i ono što dobije kuvano ne pojede ni pola ostalo ili da nekom ili baci,što ne spremi za posle.