Marija Kulić
Facebook
Lepi Mića

Print screen/YT

Lepi Mića, Foto: Print screen/YT

Samo tri dana nakon što je trudna Miljana Kulić ušla u rijaliti "Zadruga", svađe i uvrede na njen račun ne prestaju, a poslednji u nizu koji je napao temperamentnu Nišlijku bio je Lepi Mića. 

U žestokoj razmeni uvreda, Mića je Miljanu nazvao odojčetom nilskog konja i razvratnom bludnicom, a ona mu je uzvratila tvrdnjom da je u rijalitiju kako bi zaradio novac za dečka Bogdana!

Miljana Kulić

Printscreen

Miljana Kulić, Foto: Printscreen

Žestoka svađa dogodila se pre dve noći, najpre u spavaćoj sobi, a potom i tokom emisije, kada su zadrugari odgovarali na pitanja publike.

- Čovek je toliko nebitan, vulgaran i nekulturan, a usudio se i da komentariše moj fizički izgled, iako sam trudna. Mića je matora pedofilčina koja se non-stop hvali svojim polnim organom, a i sam zna da već 12 godina ima dečka Bogdana i da je u rijalitiju samo da bi zaradio novac da mu kupi automobil - rekala je Miljana.

- Za ovu puša*icu ku*ca u rijalitiju sve je poznato. Verovatno je imala neke probleme u detinjstvu, kod nje je mali mozak na mestu velikog i devojka je hendikepirana. Obožava ku*rac i to je osnova cele priče. Liči na masno odojče nosoroga. Usta su joj napravljena samo da bi gutala ku*čeve, kojih je progutala više nego žvakaćih guma. Miljana je mala plastična i razvratna bludnica - rekao je Mića.

- Stani ispred ogledala i pogledaj se na šta ličiš. Ja sam prezgodna, sva sam u mišićima, idealno sam građena, kao Seka Aleksić. Zadnjica fenomenalna, struk, grudi, ništa ne bih menjala, kada se pogledam u ogledalu, vidim lepoticu - odbrusila mu je Miljana.

Lepi Mića

Promo

Lepi Mića, Foto: Promo

Marija Kulić, majka trudne zadrugarke, u razgovoru za "Alo!" osudila je Mićino ponašanje, ali je otkrila i šta je savetovala ćerku pred ulazak i ko je misteriozni Bogdan.

- Neposredno pre ulaska u "Zadrugu", Miljana mi je rekla da se dopisivala sa jednim momkom na Fejsbuku, koji joj je otkrio da je već 12 godina u vezi sa Lepim Mićom. To je valjda taj Bogdan kojeg je pomenula u svađi sa Mićom. Nisam ulazila u detalje njihove prepiske jer me ne zanima ni s kim je Mića u vezi, niti da li je to tačno - kaže na početku razgovora za "Alo!" Marija Kulić, majka kontroverzne učesnice rijalitija, i otkriva šta zamera Mići:

- Sramota je za čoveka njegovih godina, koji takođe ima ćerku, da se tako obraća devojci od 24 godine, koja je pritom trudna. Izgovorio je užasne psovke i strašne uvrede na Miljanin račun, a posle joj je prišao i izvinio se. To je rijaliti i nije prvi put da Miljana kao učesnik, i mi kao njena porodica, slušamo takve stvari. S druge strane, Miljana je neko ko izuzetno poštuje starije ljude i ponaša se onako kako se drugi ponašaju prema njoj. Ako je neko uvredi, u stanju je da vrati duplom merom. To ste svi imali prilike da gledate mnogo puta, ali se nadam da će Miljana konačno shvatiti da mora da spusti loptu. To je jedina stvar koju sam joj savetovala pre ulaska u rijaliti, jer sada mora da brine i o bebi - kaže za kraj Marija.

Komentari (2)

Manja

19.01.2018 12:38

Nasla olos Marija da moralise i deli pridike,a njena dusevno obolela cerka Miljana krade,laze, manipulise,urnise sve oko sebe,ostaje planski trudna radi novca,umesto da je zabrani rijaliti i odvede na lecenje i ne podrzava i odobrava njeno odvratno ponasanje, sve radi zarade preko nje.Sto se Mice tice,njegovo ponasanje takodje ne podrzavam.

Andja

19.01.2018 12:39

Ima nesto u tome,retko kad se sa muskarcima svadja.A Mariju ne bih komentarisala,daleko joj lepa kuca