Marija Kulić
Printscreen
Marija Kulić

Printscreen

Marija Kulić, Foto: Printscreen

"Roditeljski sastanak", koji se održao prouzorkovao je velike emocije, ali i zaključke. Tako je i Marija Kulić imala oštre reči za svoju ćerku i oca njenog deteta.

- Nisi dovoljno zrela za svoje godine, postoje devojke koje su zrelije od tebe i ovo ne bi uradile, a ti dozvoli da Ivan potroši tvoj novac. Tvoje će da bude i njegovo, ja se toga bojim. Mislim da je Ivan sve ovo uradio radi svog plasmana u rijalitiju, vikala je Marija na svoju ćerku.

Zatim su se u diskusiju uključili učesnici rijalitija u raspravu i podržali Mariju Kulić. Oni su naveli da da je Ivan sa Miljanom samo da bi bio u centru pažnje i da bi pobedio.

Miljana Kulić ponovo u suzama

alo.rs

Miljana Kulić ponovo u suzama, Foto: alo.rs

Komentari (6)

kimi

01.12.2017 14:04

Miljana nije trudna!! gle ovo: mama s Miljanom ulazi u wc da naprave test.izlazi Miljana pere ruke izlazi mama sa testom i test daje Miljani.Miljana se vraća.. gledajte ovo je najvažnije.. vraća u wc zadržava se kratko izlazi sa testom u drugoj ruci i sa mamom ide ka Anđeli.jednostavno:ZAŠTO SE VRAĆALA U WC ako je oprala ruke i ima test u ruci.dragi moj ne nasjedajte na Kuliće a ovaj preljepi naslov govori da je novac krucijalni problem.Ivan se treba maknuti iz ove priče,nije lako sa Miljanom

Manja

01.12.2017 16:46

@kimi - Da,to je i meni bilo cudno kako je sve to brzo bilo gotovo,a jos cudnije kada je Milja rekla da Ivan trazi novi test i da uradi pred njim,a MK skocila da vristi da je to gotova stvar i nema novog testa.Zatim,Milja izlupetala da je zato trajalo 50 min.test,jer je htela da slaze nas za trudnocu u dogovoru sa PR.,ali je test bio + i bila u soku,a ovamo radila 2 dana sama test i bio +?! Zgadili mi se juce,jer je samo novac u igri,a ako je trudna,to je za nju haos u mozgu.Najgori Parovi do sada.

WYW

01.12.2017 14:41

Marija,Produkcija i Skrivena se debelo zagrali.Potvrdila MK uvijeno da je Milja mentalni bolesnik,nezrela,povodljiva i da je nesposobna da se stara ni o sebi,a kamoli o detetu.Potvrda Macure,koja je rekla za lekove koje pije i da ginekolog to mora da sredi,a Jovana brze bolje ode na drugo pitanje.Poenta,sraman rialiti,gde znaju kakva je Miljana,neuracunljiva i da naskace na svakoga,a ti isti roditelji je pustaju i zaradjuju na njoj.O Alkosu ne treba ni govoriti.Sljam!

MRMOT

01.12.2017 14:49

Marija,sto si pustilna bolesno dete u rijaliti?Zbog novca.Sama si sve nocas priznala kakva je,a mi znamo i da je pod lekovima.Macura potvrdila.Produkcija se sad pere,kao i Skrivena,shvatajuci da su spojili Alkosa-bitangu i Miljanu-nesposobnu,koju ova trudnoca moze samo da pogorsa njeno stanje.Alkos je obrlatio,a ovoj luduju hormoni i nezna sta radi,i eto belaja.A sve zbog novca.Odvratno je bilo gledati.Nikad gori Parovi.

ceca po

01.12.2017 14:55

Marija je totalno u pravu. Lukava Nislijka je nanjusila beogradskog prevaranta koji se i ne trudi da ih folira. Toliko je arogantan i bezobrazan kao da je nešto a u stvari je nula od čoveka. Jadno ce biti to dete ako se rodi od zlog oca i još gore majke.

Mia

01.12.2017 16:55

Produkcija,Skrivena i voditeljke su se jako zaigrali,a sad se polako peru.Ako je sve istina,ovo dvoje hohstaplera vrte igru radi pobede i novca,bez obzira sto je Milja bolesna i ko zna od alkosa i njenih lekova,kakvo ce se dete roditi,a i ova nerazumna ne moze ni da se stara o detetu.Ali,prokleti novac za Kuliceve je najvazniji,a za Ivana takodje.Toliko odvratno,da sam zgadjena.