Miljana Kulić
Jutjub printskrin
Miljana Kulić

Jutjub printskrin

Miljana Kulić, Foto: Jutjub printskrin

Za novi osmeh vrcava Nišlijka odvojila je čak 4.000 evra, a novim zubima je više nego zadovoljna, saznaje "Pulsonline".

- Miljana je oduvek htela da ima zube poput zvezda "Granda". Sad joj se ta želja ostvarila, a u novoj sezoni "Parova" zbog velike fizičke transformacije biće sigurna u sebe više nego ikad - kaže izvor.

Miljana je potvrdila ova saznanja i otkrila ko joj je pomogao da plati nove zube.

- Radim nove zube, tačno je. Reč je o najnovijoj, cirkonskoj metodi. Mnogo su mi drugačije izgledali zubi ranije, uopšte mi se nisu sviđali. Sad sam sve promenila i gornju i donju vilicu. Dosta me je koštalo, ali mi je tata dosta finansijski pomogao - rekla je Miljana za "Pulsonline".

 

Komentari (5)

Dr. Silvana

13.09.2017 18:37

Miljani Kulić ne pomažu ni zubi od briljanata, nažalost. Bilo bi pametnije da završi 2 razred srednje škole i da se izleći. Roditelji je "teraju" po rijalitijima, da mogu da žive. Momak sestre ubio je čoveka, tata i mama joj teški psihički bolesnici i delikventi, sestre takodjer. Prete svima po Nišu a mi iz socialne službe imamo itekako posla sa Kulićima ali nažalost bezuspešno!

Sunce

16.09.2017 20:12

@Dr. Silvana - Silvana, posto si ti zavrsila drugi razred srednje skole trebala bi da znas da posle dr ne ide tačka. U parove su ulazili i drugi bez srednje škole, neke uspeśne javne licnosti koje mlate pare imaju samo osnovnu skolu.Ljubomora izbija iz tebe.

SAMO SE VI

13.09.2017 18:38

TRANSFORMIŠITE I ČEKAJTE NACIONALNU PENZIJU! SADAŠNJI AKADEMCI I DJACI CE VAS IZDRŽAVATI!

Alooo!

13.09.2017 20:05

Nezaposleni tata joj finansijski pomogao?!Ko je bre lud ovde?

Dora

13.09.2017 22:36

Koji tata,pa zar nije kukala i plakala da zive u izlogu i da su siromasni?