Miljana i Marko
Screenshoot Youtube
Miljana i Marko

Screenshoot Youtube

Miljana i Marko, Foto: Screenshoot Youtube

Miljana je Marku rekla da je reč o vitaminima koji podstiču rast kose. Kada je ovo Miljković saznao da je popio tablete za potenciju, nije mu bilo svejedno. Miljana i Marko su nakon ovog dođaja razgovarali pred milionskim auditorijumom o ovome.

- Ognjen mi je to dao kao reklamu. Dala sam to Milanu, nisam znala da je imao srčane probleme. Prvo sam dala Milanu, u utorak kada mi je dao Ognjen u emisiji "Amidži šou".

Ja sam to unela ovde. Milan mi je rekao da su to svi pili. Ja sam rekla da je to cink, dala sam Mikiju i Tomi, sada mi je neprijatno, nisam mislila da nikome naškodim, pročitala sam neželjena dejstva - ispričala je Miljana.

- Tako ne može da se zeza sa mnom. Ja sam se naljutio stvarno na nju. To nije lepo - rekao je Marko.

 

 

Komentari (9)

Draga

15.04.2018 22:39

A da njoj malo stave u jelo neko sredstvo protiv zatvora. Nista nece da joj bude samo ce malo trcati u toalet. Kako se moze nekome podvaliti da popije nesto sto ne zeli ili moze izazvati alergiju.

dijana92

16.04.2018 02:04

Bolest ne bira

Slovenija

16.04.2018 07:04

Moze Miljana sve jer trudnica je pa koristi to na drugima!Moze Kija sve jer cula informaciju da je pobednik,moze Miki jer se produkcija boji Mikija(kao i za sex sa Nadezdom).Moze Milan jer produkcija ga stiti,moze Zorica jer ima zadatak od produkcije,moze Ana sve dok je Milan nateže ,moze Bora pretiti i sa smrcu pa je to za produkciju smesno,moze Matora jer je od Mikija kolegica itd...itd... Na kraju Maca i Mića su olosi jer su surovo iskreni!

Slovenija

16.04.2018 07:13

Ko zna koji put pitamo jel vi mislite da smo mi gledaoci stvarno glupi?Mozda nas operater Telemach ne prenosi pravu zadrugu?To nam je hvala sto placamo da gledamo itd..Zasto neki zadrugari imaju protekciju? Mozete mi tapkati minuse koliko zeli te,mozete me napadati kao i obicno ali svoje sam rekao!!Naravno izbrisi te komentar i to sam navikao! Budi te fer pa ispostujte narod ,citam komentare svi zele samo istinu,vi pa podmecete × pitanja i × snimke. Da li Miki i Milan rade za vas produkcijo??

Tamara

16.04.2018 07:36

Miljana treba da bude kaznjena a mozda cak i diskvalifikovana - ne znam zasto je ona postedjena??

Ksenija

16.04.2018 08:48

Miljanu diskvalifikovati!!!!!!! Nikad se ne zna kako čiji organizam može reagovati na neku supstavcu i kad si najzdraviji. Marko je možda mogao imati i neku bolesti čije bi se stanje moglo drastično pogoršati unošenjem tog preparata. Miljana to nikako nije mogla znati i neodgovorna je do besvesti. Zato - DISKVALIFIKACIJA!!!!!! MILJANA VAN. Pa nek tati svome i majci Mariji potura šta god hoće. A već im je poturila.

Dule

16.04.2018 10:42

Africka sljiva je biljni lek. Nema stetnih posledica.

sandra

16.04.2018 13:27

Zena za ovo treba podhitno da bude uhapsena,to sto je uradila je kriminalno delo.

zoki

17.04.2018 10:03

Koji lek u pitanju?