Miljana Kulić
Dejan Briza
Miljana Kulić

Jutjub printskrin

Miljana Kulić, Foto: Jutjub printskrin

Miljana je otkriva da je bila u trogodišnjoj vezi sa, ni manje ni više, nego sa Sašom Kovačevićem, iako je ranije tvrdila da je samo posećivala njegove nastupe.

- On mi je prvi dečko, a imala sam ih ukupno trojicu. Sa njim sam bila tri i po godine, pa sa drugim mesec dana i sada sam Slađanom osam meseci. Nisam htela o tome da pričam. Veliki pozdrav za Sašu i njegovu porodicu - kazala je popularna Nišlijka.

Međutim, cimeri vile nisu poverovali u njene tvrdnje.

Komentari (7)

nedjo

12.01.2017 18:25

ova devojka je psihički bolesna i to nije za šalu...

Gavra

12.01.2017 18:33

Ona je psihijatrijski slucaj. Verovatno ista situacija kao i kad je stajala na kapiji kod Misela i primala goste u kucu !!!!! Devojci je potrebna pomoc.

uros djikov

12.01.2017 22:50

@Gavra - cua je vec na terapiji zar ne primecujete!

Ljilja

12.01.2017 20:43

Svi propagirate neku zastitu zena starih i bolesnih a ovu jadnu devojku izvrcete ruglu. Pune su vam novine predloga o zastiti i pomoci navedenim kategorijama. Razvlace ovu devojkuj po televiziji i novinama ko klovna. Zasto ne pokrenete peticiju da joj se pomogne umesto sto pisete sta je umislila i time je izlazete podsmevanju? Strasno i sramno.

ELA

12.01.2017 20:57

Dokle ce ta bolesnica da uznemirava i maltretira ljude? Ko se igra sa tom bolesnom osobom i stavlja je u rijaliti, vec da joj se konacno pruzi psihijatrijska pomoc, ako vec noje kasno.

Maki

12.01.2017 22:34

Umesto da se cela Srbija seiri i podsmeva njenim odvalama i izmaštanim pričama, pa da sebi tako diže rejting, TV Happy bi mogla da za Miljanu Kulić obezbedi najbolje psihijatre i psihologe, koji bi pokušali ovu mladu ženu lečiti, ali ne verujem da bi je izlečili, ovo je urodjeni poremrćaj... Makar je sklonite, da joj se više ne podsmevaju.

MAJA

13.01.2017 11:55

Stalno se konstatuje da je psihijatrijski slučaj-sto je i tacno, ali zasto ti isti, zajedno sa roditeljima-koji je na nesrecu podrzavaju i zaradjuju na njoj-konacno preduzmu meru zabrane ucesca u rijalitiju, prestanak blamiranja i maltretiranja javnih licnosti, kao i njene okoline, koja ni kriva ni duzna strada od njenih patoloskih lazi i suludih postupaka. Dosta nam je Miljane, njenog blama, bruke i rugla. ONA MORA BITI SKLONJENA, JER JE NE PREDVIDIVA, a psihijatri najbolje znaju sta to znaci.