Kija Kockar
print screen
Kija Kockar

print screen

Kija Kockar, Foto: print screen

Miljan je bio besan na Kristinu Kockar zbog priče da koja kruži u Beloj kući da je ona zaljubljena u njega, jer misli da je to sve paravan i da stjuardesa prikriva svoje emocije prema Filipu Đukiću.

 - Iz cele priče ispadam ja danas čovek koji je zaljubljen u Kristinu. Ništa nemoj da se iščuđavaš, Mića je danas rekao "Da, naravno". Pričaš tu priču po kući. Ja ti kažem. Ovde je jedan fin dečko iz Zrenjanina, drugačiji grad i ta priča ti je mogla prolaziti negde drugo. Ja sam jeben pa rođen, kad vidim čoveka ja znam o čemu se radi. Tebi sam rekao da možeš 15 dana ovde da se foliraš, dalje ne. Da li ja jedem ili ne jedem, ja bih te zamolio da mi kažeš šta sam tvoje pojeo. Da, ja pušim, mislim da tvoje nisam pojeo ništa. Dovodiš u pitanje moj moral da bi sakrila svoju emociju prema Filipu. Stavljaš da meni Filip smeta zato što se ti meni sviđaš - bio je iznerviran Miljan.  

Miljan Vračević

print screen

Miljan Vračević, Foto: print screen

Miljan je želeo da izbriše svaku sumnju koja je postojala da on ima bilo kakve veze sa njom i upitao da li joj je ikada prišao toliko blizu da bi tako nešto mogla da priča.

Naravno, ona je sve ovo demantovala pod izgovorom da je on to sve pogrešno razumeo i da ona iskreno voli svog dečka Andriju Lazovića. 

Nakon toga je Miljan nastavio da iznosi svoja zapažanja

- Spominjanje Janjuša i ta priča da ste se sreli negde, to je providna priča. Da ne postoji ova žena pored mene (Ana Korać) ti bi bila jako bliska sa njim, da bi ovog ovde čoveka uzdrmala zato što je on (Sloba Radanović) blizak sa njim - primetio je Miljan. 
Miljan je u rqanijem razgovoru izričito tvrdio da je Kija zaljubljena u Filpa Đukića. 

Komentari (14)

Mirko

10.01.2018 13:29

Sta raskrinkana. Ovaj je hteo da bude sa njom, zato je celo vreme i bio uz nju kada je dosla. kada je video da od toga nema nista, krenuo ko Jelena Golubovic da izmislja. Kako ga sramota nije. Covek 4 dece ovakve lazi da iznosi. Pa sam Sloba, koji je dobro poznaje, i koji je prvi puta istinu rekao, da ona nikada, ali bas nikada to ne bi uradila. I ne bi jer je dostojanstvena, odmerena i kulturna. To sto se neko zaljubio u nju, ima prava, ali to ne znaci da bi ona pristala.Sramota za naslov.

Dinki

10.01.2018 14:06

@Mirko - OOOO Mirko, očekivano ste tu. Pa kako te Mirko ? Imate li šta pametno za reć? Pa ne možete vrtirepku i spletkarošku oprati. Malo je vode u Savi i Dunavu. Bdw, dooobro se sećam kad je kabadahija ušla u Zadrugu. Ona se nametala i rasprostirala Miljanu, a ne on njoj. Drugo veče već. Bilo me je blam gledati kako ona nepristojno i neukusno leži raširenih nogu ispred Miljana, na njegovom krevetu. Kabadahija bi zavadila dva oka u glavi a kamo li šta drugo. Izvadite taj sendvič iz usta. Providno je šta

Marko

10.01.2018 14:36

@Mirko - Mirko, svaka vam cast na komentaru. Ovo djubre Miljana treba isterati iz Zadruge.

vesna

10.01.2018 13:52

Probudila me u 03.00 galama iz televizora. Galami Miljan. Prica, konstruise, rekonstruise, okrece tudje reci i recenice kako njemu odgovara, laze, maze, obmanjuje....... Oni uplaseno gledaju i vise veruju njegovim lazima nego svom mozgu. Postrojio sve ukucane i drzi im predavanje. Oni svi uplaseni kao djaci u skoli. Posle desetak minuta, zbog njega, gasim TV. Laku noc.

Marko

10.01.2018 14:34

@vesna - Tacno tako. A, koliko su glupi, jos mu i aplaudiraju na kraju. On prvoklasni degenerik, kojeg treba isterati iz Zadruge. Samo ide okolo, ogovara, gleda kako da bude u kadru i centru paznje. Trazi juce od Mikija da njega ukljuci u grupu, da i on peva. Samo da se sve okrece oko njega. Covek bolesnik, optuzi Kiju na pravdi boga, ni krivu ni duznu. Dva dana traca zenu, bez ikakvog razloga. Misli da je simpatican, a covek odvratan.

vesna

10.01.2018 14:02

Miljan je demagog. A oni uplaseni od njega.

blanka

10.01.2018 14:04

Miljan je najveca tracara. Ceo dan i celu noc je isao od jedne grupe do druge grupe i ogovarao tj. drzao predavanje. A na kraju ih je sve skupio i odrzao zajednicko predavanje. Mutan tip sa ulice. Ne mogu se deca meriti sa njim.

kata

10.01.2018 14:11

Lunu pod hiitno lečiti. Ona vrši psihičko zlostavljanje Slobe. Manipulatorka je i lažov. Lezeće zlo u Zadruzi. Ko želi da bude i ima ovakvu ženu? Naravno niko! Njen bezorazluk nema kraja. Nevaspitanje dostiže vrhunac. Šta je umislila? Da je iznad svih. Bože, koliko je žena isfrustrirana i iskompleksirna. Ne mogu da verujem. Svi su je provaili. Svi joj okreću ledja, jer sukonačno shvatili ko je i šta je. Kija do pobede.

aleks

10.01.2018 14:19

Miljan vrsi mobing nad devojkama u Zadruzi. Grli ih, steze, stipa, ljubi u glavu, drzi za ruku, steze za vrat. U jednom trenutku se uplasih da ce otkinuti glavu Kiji. Vrlo grub covek.

dijana

10.01.2018 15:08

Primili ste izbacivaca. Sad mu dajte kljuc od ulaznih vrata da nasilno izbaci prvo Zadruzne cuvare pa Zadrugare jednog po jednog. Na kraju da zakljuca i kljuc da baci u Dunav. Nece se lepo zavrsiti.

Dimitrije

11.01.2018 07:13

@dijana - Bravo Miljane, izneo si samo delić onoga što znaš. Klupko se odmotava, polako a sigurno..Bivšu postavi tamo gde joj je mesto. Ona je lukava manipulatorka, ali to može da prosipa po svom selu, a ne u Zadruzi.Ona je hodajuće zlo.Tojznaš od početka.Iz kurtoazije si se družio sa njom, ona je nedvidjeno lukava i osoba bez emocija. Očigledno da je iskompleksirana i frustrirana,te joj treba jedan dobar neuropsihijatar, da leči posledice svog detinjstva i dr.idr.Uz tebe smo Miljane.

Zanka

10.01.2018 16:30

Kija perfidno uvlaci ljude u svoju pricu zarad medijskog prostora, zarad kadra.

sale

10.01.2018 18:40

Miljane krme jedno zabranicemo ti da se vratis u Zemun.

VIKTOR

11.01.2018 07:18

@sale - Miljan je tek otvorio knjigu,. tek će da bude veselo.. mnogo toga zna. Bivša nema gram mozga. Spustila je sebe toliko nisko, da dalje ne može.Svi su je provalili i znaju ko je i šta je. Lukava, maniulatorka koja izvrće sve u svoju korist, da bi sebep rikazala kao sveticu.Ona je umislila da je iznad svih.Prostu rečenicu ne može da sasatv.Ne zna gde se koči. Palaca po ceo dan, sa lažnim osmehom a ništa ne kaže.Užas.