Milica Pavlović
Rajko Ristić
18+
Klikni da vidiš sliku
Milica Pavlović

Rajko Ristić

Milica Pavlović, Foto: Rajko Ristić

Ipak, Milica se nehotice zaigrala poslednjim kostimom, te joj je ispod bele majice provirilo više nego što je želela. Naime, majica je otkrila da Milica nosi providni brushalter.

Naime, atraktivna pevačica gostovala je u emisiji u odevnoj kombinaciji, koja je, iako je bila u njenom stilu, bila nežna i odmerena. Nakon što je pozirala pred objektivima, Pavlovićeva je otišla u garderobu, gde je obukla kostim sa sado-mazo elementima i potpuno se transformisala za potrebe scene. Kolege su se divile njenoj kreativnosti i pantalonama na šnir, za koje je potrebno najmanje sat vremena da se obuku, a Milica je, ponosna na svoju pojavu, izašla na binu.

18+
Klikni da vidiš sliku
Pavlovićeva pokazala više nego što je želela

Alo!

Pavlovićeva pokazala više nego što je želela, Foto: Alo!

Zadivljeni pogledi prijali su pevačici koja je u tom trenutku pevala novi hit, a kako je Milica poznata po zahtevnim koreografijama, dala je sve od sebe da publici pruži nezaboravni performans. Kako je pesma odmicala, oduševljenje je raslo. Međutim, bela majica je nije slušala kao publika, već je skliznula u stranu i otkrila providni brushalter, što ona nije primetila, već je do kraja pesme pevala sa otkrivenim grudima. Kada se numera završila, Milica je diskretno namestila majicu i vratila se snimanju. S obzirom na to da je Pavlovićeva neko ko se ne libi da rizikuje zarad što boljeg performansa, niko joj o ovoj grešci ništa nije rekao, a ona je nakon dugog svlačenja pantalona na šnir ponovo obukla dnevnu kombinaciju i nasmejana napustila studio.

Ipak, da Milica nije jedina koja se tog dana potrudila da bude zanimljiva, pokazale su i Mia Borisavljević i Anabela Atijas. Mia je blistala u crnoj uskoj haljini, koja je istakla njeno bujno poprsje, dok je njena koleginica Anabela pažnju privukla neobičnom frizurom.

Komentari (2)

Morava

25.06.2016 22:59

Mislite da je više nego što je ona to želela....... Ma, kako da ne. Ona u stvari nije ni obukla taj brus, ona nema pojma odkud to na njoj.

2KD

26.06.2016 01:42

@Morava - Jeftino ali i odraz njene licnosti100 posto. Za par godina ce ona u leskovac paptrike da sadi i strasilo da bude