Uživali uz hitove Aleksandre Bursać: Milica i Blažo
printskrin instagram
Uživali uz hitove Aleksandre Bursać: Milica i Blažo

printskrin instagram

Uživali uz hitove Aleksandre Bursać: Milica i Blažo, Foto: printskrin instagram

Pevačica i biznismen se nisu razdvajali čitavo veče dok su đuskali uz hitove njenih koleginica.

Do snimka na kojem su Milica i Blažo zajedno u provodu došli smo preko pevačice Rade Sarić, koja je video okačila na društvene mreže. Iako je u lokalu bio mrak, mi smo uspeli da uhvatimo kako Pavlovićeva i Đukanović stoje jedno pored drugog i đuskaju. Sa njima su bili Blažovi drugovi, a očigledno i Rada Sarić, koje je sve to snimila kamerom sa mobilnog telefona. Goste je zabavljala Aleksandra Bursać. Ona je najviše pevala za stolom Đukanovićevog naslednika, dok su na repertoaru uglavnom bile pesme folk dive Svetlane Cece Ražnatović.

- Sve se dešavalo u jednoj crnogorskoj kafani u kojoj su se svi dobro provodili i nazdravljali do duboko u noć. Milica i Blažo su bili jedno pored drugoga i s vremena na vreme su ćaskali, ali je muzika bila preglasna, pa nisu mogli da komuniciraju kako treba. Muzičari su sve vreme bili za njihovim stolom,a Đukanovićevi prijatelji su ih kitili novcem, dok Blažo nije ispuštao češicu iz ruke - kaže naš izvor koji se zatekao na licu mesta i dodaje da Đukanovićev sin nije izgledao kao razmaženi naslednik.

Milica Pavlović i Blažo Đukanović

Alo!

Milica Pavlović i Blažo Đukanović, Foto: Alo!

- Ko ne zna da je to Milov sin nije mogao ni da nasluti da je reč o jednom od najbogatijih Crnogoraca. Izgledao je potpuno povučeno dok je uživao u društvu prijatelja i Milice Pavlović. Neupadljivo obučen, Blažo se nije izdvajao iz društva, za razliku od bahatih sinova ostalih javnih ličnosti na čije smo raskalašno ponašanje navikli - objašnjava naš izvor.

O bogatstvu Đukanovićevog naslednika naširoko se pisalo kada je u javnost procurila vest da je njegova imovinska karta veća od očeve.

Komentari (8)

SANJA_BGD_BRE

27.12.2016 08:24

Otac mu je lepsi,a sin mozda samo bogatiji,zar moze vise... Taman su se nasli,jer ova to i trazi,mani...mani...mani....

Locko

27.12.2016 08:47

Kakav otac takav sin..I Milo je volio pevaljke!!!O bogastvu nećemo jer znamo kako je stečeno!!!

Radojka

27.12.2016 09:14

Ništa specijalno nije ni ona ni ostale pevaljke............kojima je jedina briga u životu kako da NAVATAJU NEKOG BOGATAŠKOG SINA ILI TAJKUNA, sve se pretvaraju kao neke fine gospođe "dobro" doterane, pitam se što im ovi ljudi kada pevaju negde u inostranstvu daju TOLKE pare za to neko njihovo DINGE DANGE, školovane i dobre devojke nemaju ni za "hula hop" a one već u tim godinama putuju po svetu u potrazi za BOGATIM MUŽEM!

KO to tamo pjeva

27.12.2016 12:34

@Radojka - Pemtni roditelji ulažu u obrazovanje,putovanje svoje dece,pa se takva deca ne druže sa prostitutkama,starletama i pevačica.Šta očekivati od roditelja koji ne vode računa o svojoj deci,koja su obično glupa,primitivna,neobrazovana i na kraju završe kao narkomani na grobljima,a da ne ostave ni porod takvim roditeljima.I što reče moj otac,teško zemlji kada se opanak pocipeli,pa postane nešto,veliko ništa.....

Krokodil

27.12.2016 12:55

@Radojka - Slažem se sa Vama gospođo ili gospođice, dok naša školovana deca CUPKAJU NA BIROU rada, ove mlade nazovi pevačice jure po svetu da zgrabe što bogatiju priliku, a naše poštene i dobre devojke koje su sto puta lepše od pevačica, ostaju same što kažete nemaju ni za hula hop, ma nemaju ni za pogačicu.....pitam se stvarno ko im od tih NAMUČENIH GASTRABAJTERA plaća to njihovo kreštanje i lelekanje ili bolje reći meketanje.....

Nikola

27.12.2016 09:44

I tata mu voleo pevaljke! Tako se i Svetov sin provodio po bg pre par godina a sada...

Novosadjanka

27.12.2016 12:32

@Nikola - Jako je žalosto što deca ovih alavih političara koji već kada kradu,lažu i otimaju nemaju uspešnu decu.Umesto da pročitamo da je Milov sin,ili sin,ćerka od ostalih političara uspešni naučnik,mi pročitamo kako je u društvu pevačice.Koga zaboli kur.ko je u kom društvu,obično su ta deca nesrećna,neobrazovana,glupa,primitivna,a većina njih i na drogama.Pametni roditelji ulažu u obrazovanje svoje dece i putovanja,pa se takvi i ne druže sa pevaljkama i prostitutkama.dajte neko obrazovano normalno dete

hummer

27.12.2016 12:29

A jesu li kitili i Milicu ili samo muzicare?