Milica Todorović
Privatna arhiva
Milica Todorović

Fejsbuk

Milica Todorović, Foto: Fejsbuk

Milica Todorović je jedna od najtalentovanijih pevačica na našim prostorima. Osim toga što odlično peva, ona je svoj talenat pokazala i kao glumica.

Milicu smo pre nekoliko godina imali priliku da gledamo u operi Emira Kusturice „Dom za vešanje“, gde je debitovala zajedno sa kolegom Stevanom Anđelkovićem. Nakon toga je pozajmila glas junakinji crtanog filma „Hotel Transilvanija 2“, a nedavno smo imali priliku da je vidimo rame uz rame sa slavnim holivudskim glumcem Benom Kingslijem.

 

Ipak, ono o čemu Milica malo govori i što čuva daleko od očiju javnosti jeste njen talenat za slikanje i crtanje. Muzička zvezda retko govori o tome, jer kako je i sama istakla, to je nešto što voli da radi kada je sama. Pevačica je nedavno obradovala koleginicu Eminu Jahović, čiji je portret nacrtala, a kako saznajemo, Milica neretko iznenadi svoje bliske prijatelje portretima i slikama koje radi za njih.

- Slikanje i crtanje su nešto što mora da se vežba. Ja to ne mogu da radim kada mi neko traži u trenutku, jer zaista moram da dobijem inspiraciju. Kao dete nikada nisam crtala, već sam taj talenat otkrila pre tri godine. Najčešće volim da crtam portrete, mada mi za njih treba dosta vremena i koncentracije. S druge strane, ja nikada nisam učila da crtam, pa su upravo zbog toga svi moji prijatelji iznenađeni koliko to dobro radim - otkrila je Milica i dodala da kada crta ne voli da je ljudi dekoncentrišu i priznala da tada ne može ni sa kim da priča - rekla je Milica za "VIP" magazin o poznatima koji će izlaziti svakog utorka uz dnevni list "Alo!".

VIP magazin o poznatima

VIP

VIP magazin o poznatima, Foto: VIP

 

Komentari (2)

Ceca

15.11.2017 06:49

Umetnicka dusa ..fenomenalna je... vrcava slatka dopadljiva...steta sto se bavi grand muzikom..bila bi uspesna i u glumi ...slikarstvu ..popu..

Anka

15.11.2017 07:39

Ona bas ima vremena