Milica Todorović
Rajko Ristić/Alo!
Milica Todorović

Alo!/Ognjen Radošević

Milica Todorović, Foto: Alo!/Ognjen Radošević

Naime, pevačica nikada nije krila da je angažovala dečka na snimanju nekoliko spotova, ali i da je Miloš zadužen da osmisli koreografiju za njene nastupe. U razgovoru za VIP Milica ističe da je u Milošu našla savršenog partnera, sa kojim deli isti pristup poslu, ali i da je prinuđena da pomera datume objavljivanja novih pesama zbog želje da svaki zajednički projekat bude savršen.

Milica Todorović i Miloš Paunović

Instagram

Milica Todorović i Miloš Paunović, Foto: Instagram

- Kada god me pitaju kada će nova pesma, ugine jedna panda u Kini, što bi rekla Karleuša. Šalu na stranu, ali pesma "Šou-program" je odavno gotova i moram da priznam da je već godinu dana imam. Međutim, spot se toliko dugo radi jer smo Miloš i ja perfekcionisti i stalno bismo nešto da menjamo. Jednostavno, nismo normalni i znam da se to kod nas ne ceni mnogo, ali želim da imam dobar projekat. Kod nas je pravilo da staneš ispred zida, snimiš spot i onda svi kažu: "Vau, kakav spot" - kaže pevačica i otkriva koliko ima istine u napisima da je ostavila dečka jer nije hteo da se oženi njom. 

- To je čista glupost, koju sam demantovala na Instagramu, ali su ipak svi preneli. Do sada zaista nisam imala takvih situacija, pogotovo jer sam imala samo tri momka. Idem iz veze u vezu, kao krpelj sam. Kada se zalepim za nekog, to je to - kaže Milica i otkriva koliko joj je prijala medijska ilegala.

Milica Todorović

Rajko Ristić/Alo!

Milica Todorović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

- Šest meseci nisam pevala i niko mi nije nedostajao, ali čim sam se vratila, počela sam iz paštete da izlazim. Ali šta da radim, hoću da sarađujem sa novinarima i da odgovorim na sva pitanja, iako nikada nema ništa novo kod mene. Međutim, uvek nešto mogu da kažem, pošto lupetam mnogo, zato sam zanimljiva - kaže Milica kroz smeh.

 

Naslovna strana VIP Magazina broj 22

Alo.rs

Naslovna strana VIP Magazina broj 22, Foto: Alo.rs

Besplatni primerak najnovijeg broja VIP magazina, potražite od 10. aprila, na svim kioscima širom Srbije uz dnevni list "Alo!".

Komentari (1)

TANJA

15.04.2018 21:21

ISKRENA DEVOJKA.KAZE "LUPETAM MNOGO".