Milica Dabović
Slobodan Pikula
Milica Dabović

Slobodan Pikula

Milica Dabović, Foto: Slobodan Pikula

- Ja sam specifičan lik. Meni ne treba da me neko komentariše, više volim ljude koji ćute i gledaju svoja posla. Ne imponuje mi kada mi govore da sam riba, jer ja znam ko sam, kako izgledam i koje su mi mane. Znam da imam čukljeve, da nemam si*e i da imam klempave uši, ali to ne znači da nisam seksi - objašnjava Milica, koju na društvenim mrežama često prozivaju zbog nedostataka.

- A što se tiče loših komentara, ti ljudi vole da mi kažu sve to što već znam o svojim manama, i da imam čukljeve i da imam male grudi. Nazivali su me i akrepom, ali ničega se ne stidim i to je najbitnije. Hejteri mi ne mogu ništa i možda ih zbog toga dodatno nerviram. Moram da naglasim da mi ipak udeljuju više komplimenata, kako muškarci i žene, tako i deca - govori sportistkinja, koju često porede sa starletama zbog obnaženih fotografija na profilima društvenih mreža.

- Žalosno je što to pišu. Ja volim da se slikam jer volim svoje telo. Sa druge strane, znam kako sam došla dovde gde sam - krvavo, lupala sam glavom o zid više puta. Dešavalo se da me omalovažavaju, da me guraju u drugi plan, zato što su neki igrali preko veze. Ja sam sa 23 godine, kad sam imala najviše para, molila da više ne budem tamo, jer me pare nikad nisu zanimale, već da igram na terenu - iskrena je Dabovićeva.

Milica sa dečkom

Zoran Ilić

Milica sa dečkom, Foto: Zoran Ilić

Milica kaže da je to što ima novca često podseti na one koji ga nemaju, pa im rado šalje.
- Nije mi teško da odem u poštu, da čekam dva sata da pošaljem paketiće za decu u Bosni. Pošaljem po 3-4 para svojih patika. Na te stvari se ponosim, ali ne želim o tome previše da pričam. O svemu tome ću detaljno ispričati u svojoj knjizi koju pišem - kaže Dabovićeva.

Milica se poslednjih desetak dana odmarala u Herceg Novom sa saigračicama, gde je maksimalno uživala u sunčanju i kupanju. Ona se pre dva dana vratila u Beograd kako bi nastavila sa treninzima.

Komentari (3)

Anja

01.07.2016 21:44

Bravo,svaka ti reč na mestu

citateljka

01.07.2016 22:43

Duso moja, lepa si a zlih jezika i zlobe uvek ima. Posto si jos mlada izleci tvoje cukljeve ili sa sinom ili operacijom da ne bi kasnije bilo problema. Grudi nisu vise toliko vazne za seksipilnost ni celokupni izgled - vidi manekenke i druge fotomodele. Majka priroda ti je dala sve sto te cini lepom, zgodnom, seksipilnom i normalnom. Zelim ti svu srecu sveta iako prvi put citam o tebi!

qwerty

02.07.2016 10:12

Ne znam ni jednu normalnu, obrazovanu...devojku sa silikonima! Vi?