Milica pokupila stvari
Mitar Mitrović
Milica pokupila stvari

Mitar Mitrović

Milica pokupila stvari, Foto: Mitar Mitrović

Sama i utučena, Milica je vukla kofer, a nije želela da prokomentariše šta se nalazi u torbama. Inače, koliko je volela svog izabranika, Milica je u više navrata to pokazivala, pa je tako njegovo ime istetovirala na svojoj ruci. Milica je svojevremeno pričala o ljubavi sa Simonom, pa je otkrila da je sve upoznala sa njim.

- Sve sam upoznala sa njim. Mama obožava Simona, govori da mi ga je sam bog poslao. Bitno mi je da ga mama obožava, nije mi stalo šta će drugi reći. Šalim se, naravno, svi imaju lepe komentare za njega i ja sam srećna zbog toga - rekla je Milica, a na pitanje da li treba da se plašimo njenog dečka, jer je u trenutku kada je rađen intervju imao sukob sa obezbeđenjem, Milica je rekla:

- Plašili su ga se i pre, treba ga se plašiti, on udara tamo gde niko neće. Šalim se, on je divan momak i čuva mene. Ne da na sebe i ja ga volim takvog kakav jeste - pričala je svojevremeno Milica. Dabovićeva je pričala i o tome koliko bi volela da postane majka, pa je otkrila i da je sanjala da je sa Simonom dobila devojčicu.

Komentari (14)

Sančo Pansa

21.02.2017 08:45

On je napravio više grešaka: što je dozvolio da ga "uslikaju" pa još i sa jeftinom djevojkom i to u pozi kao da joj se udvara, i tako unizio i sebe i Milicu. A onda možemo pretpostaviti kako je Milica izgorela i koliko je to nju povrijedilo...Mislim da je ona jeftino prošla, onaj je neko nedovršeno biće, i ne razumijem se u mušku ljepotu, ali meni ne bi mogao biti ni garden boy, jer živim u urbanom dijelu grada, ne uklapa mi se u ambijent - više mi je za ruralne krajeve, eventualno za ranč...

to

21.02.2017 18:58

@Sančo Pansa - Slatko se ismejah :)

mimi

21.02.2017 09:06

Ovoj zeni je odavno potebna pomoc strucnog lica!

Dragana

21.02.2017 09:21

Ne podrzavam nasilje, i Sime treba svakakao da odgovara, ali mi nije zao ove Milice! Jednu starletu, zamenio drugom...pa se ova naljutila...sta je radila uopste sa ovakvim tipom????

petar

21.02.2017 10:16

vratice se ona...

zika

21.02.2017 10:29

sto ga prijavi kad je tako divan nije mi jasno Za par meseci eto vas ponovo u velikoj ljubavi

ceculi

21.02.2017 10:36

Aman više dosta o njima Milica ovo Milica ono. Objavili ste jednom dvaput i kraj. Jel treba do kraja života da čitam o njima. Dosadni ste. Pišete non stop o nevaznim osobama.

LAZLJIVA

21.02.2017 10:48

Ova iz ljubomore izmislila napad,,decko je ostavio zbog Soraje,, pa danima ona pljuje Soraju i sad kad je shvatila da je on sa njom stvarno bio ,popizdela i naravno izmisla sve, jer jbt ko jos ide na fcb i instagram a tek je pretucen????ZBOG OVAKVIH PRAVIM ZRTVAMA SE NE VERUJE,,,

zok

21.02.2017 13:29

@LAZLJIVA - @Lažljiva kad se nekom vašem to desi kakav će onda biti komentar.

Odgovor

21.02.2017 15:46

@LAZLJIVA - Mozda je nije premlatio i unakazio,kao sto su nazalost prosle neke druge zene,ali bilo kakva upotreba sile i neprimeren fizicki kontakt je nasilje.Naravno da ce ga prijaviti i naravno da ce se osecati lose i podelitibto sa svima kao sto je i lepe trenutke delila.Sta,treba da dopusti da je neko ubije pa bi se tek onda sazalili takvi poput tebe?!

VERA

21.02.2017 11:09

evo krecete sa besomucnim razvlacenjem, strvinarenjem!!! Milica uzela stvari, M

KARTEL

21.02.2017 13:58

Zelim svim zenama koje su daleko bilo zrtve nasilja da posle premlacivanja izgledaju ovako,da imaju ovoliko snage ,volje i da im prioritet bide da se spakuju i vide sta im je gde od krpa. Nasa javnost se da lako navoditi jer se ovde slabo culo i za cetkucu za zube. Ovo jeste starleta i njoj i bez ove lose predstave nesto u zivotu fali. Jedva cekam da je na sudu stave na svoje mesto.Ovo je ljudi sramota da neko zavrsi na robiji samo zato sto nije hteo sa njom vise da bude,

Cipelica

21.02.2017 23:29

Pre samo dva dana ae hvalila da joj je kupio haljinu, organizovao rodjendansku zurku itd. Daje i kontrediktorne izjave, najpre kaze da joj je zivot do pre dva dana bio kao bajka, a sad odjednom je zrtva vec godinu ipo.. a nije propustala priliku da se hvali njihovom ljubavlju. Covek se zapita.. Protiv sam nasilja! Ali i zena koje iz osvete su spremne na sve!

Mare

22.02.2017 07:20

Istetovirala njegovo ime?! Pametnom dosta.