Milica Delević
Vesna Lalić
Milica Delević

Vesna Lalić

Milica Delević, Foto: Vesna Lalić

Sve su glasnije priče o povratku Borisa Tadića, Dušana Petrovića i Milice Delević u DS, a „ulje na vatru“ dodatno je sipao Amir Bislimi, čovek u koga Bojan Pajtić ima veliko poverenje izjavom da je „krajnje vreme da se bivše demokrate vrate kući“!

- Teorija da je DS „jača kroz deobe“, više ne stoji. Poželjno je restartovanje okupljanjem svih koji su je sa razlogom ili bez njega napustili - napisao je Bislimi na Tviteru. Kako saznaje „Alo!“, plan demokrata je da na čelo „ujedinjene DS“ dođe iskusni političar i provereni demokrata.

Tadić preko Kluba ulazi u DS!

Lider SDS-a odškrinuće vrata DS-a preko Pajtićevog „Kluba prijatelja demokratije“, čiji bi on, kako saznaje „Alo!“, trebalo da postane član. - Tadić će postati član kluba i preko njega će ponovo da „vedri i oblači“ u stranci - kaže naš izvor iz DS-a.

- Postoji plan o ujedinjenju stranke, u koju bi se vratili svi koji su iz nje otišli. Milica je provereni demokrata i bilo bi sjajno kada bi ona povela ujedinjen DS na put oporavka - kaže naš izvor iz vrha DS. Milica Delević, nije za „Alo!“ ni potvrdila, a ni demantovala glasine da će biti novi lider DS-a, ali je ranije medijima poručila da ne želi politički da se angažuje. Lider stranke ZZS Dušan Petrović kaže da „nažalost“ još nema razgovora o ujedinjenju DS-a.

- Bilo bi lepo da se to desi. Podržavam svaki proces koji bi doveo do stvaranja jake političke organizacije koja bi pokrenula demokratsku Srbiju - kaže on.

Komentari (8)

vesna

22.05.2016 09:33

E sta bi AV dao da moze ovakav biser dobiti!

VRAČARAC

22.05.2016 09:35

NEMA VAMA POMOĆI...Pukli ste skroz,dok su MIĆUN, PAŠNJAK ŠULE, DULE 10%,PIJANI ŽIVKOVIĆ,BALŠA LOKALAC(vlasnik bezbroj lokala ) BODRUM PAJTIĆ, SIROMAŠNI ( JAJINCI ) TADIĆ I OSTALA LOPOVSKA BAGRA ( svaka čast retkim i poštenim članovima D.S.) NIKAD VIŠE GLAS SA VRAČARA ZA VAS.... O S T A V K E AKO IMATE ČASTI,MORALA I POŠTENJA.....

Vracarac 2

22.05.2016 19:22

@VRAČARAC - Ti mora da si iz SNS pa ti krivo ...

goran

22.05.2016 12:33

E ako vam ona ne pomogne,niko nece

nada

22.05.2016 14:32

ds je sa tom vrhuskom sto ih predvodi ogrezao u korupciji i kriminalu , nikad , nikad vise moj glas necete dobiti prevaranti jedni , cele ste vase porodive zaposljavali po javnim preduzecima dok su ostali gladni

marija

22.05.2016 14:52

Fala svevisnjem da su se setili da imaju kvalitetnih saradnica. Samo pametna, vredna i uporna zena moze ovo dovesti u red. Milica je prava osoba za to. Bravo za Milicu i ostale vredne clanice DS-a, muski deo stranke da to i podrzi.

tt

22.05.2016 16:29

Nadam se da žena neće dozvoliti da se razni loši likovi provuku rabeći njeno ime. Lično mislim da Nataša Vučković treba da bude predsednik DS.

Vita

23.05.2016 08:50

Odvratno je ako DS dozvoli da joj Djilas i Vucic ,u dogovoru,biraju novog predsednika..Delevicki svaka cast,ali ne...