Milica Pavlović
Promo
Milica Pavlović

Promo

Milica Pavlović, Foto: Promo

Kako zbog spektakularnog nastupa koji priredi svojoj publici, tako i zbog svog izgleda, koji mnoge obara sa nogu.

Ipak, ono što joj malo fali, a devojci sreću kvari, jeste činjenica da je i dalje sama. Kako kaže, ona još nije zaljubljena, a pored činjence da je sama, priznaje da bi mnogo volela da se ostvari i u ulozi majke, ukoliko bi pronašla pravog muškarca.

Bez obzira na to što jaču polovinu nema kraj sebe, najveću podršku i oslonac Milici su pružili baka i deka, sa kojima ima odnos satkan od ljubavi i razumevanja.

Svoje detinjstvo provela je sa njima, a oni su je, kako kaže, previše razmazili.

- Poštedeli su me svega i zato sam danas dete debil - sa osmehom je rekla Pavlovićeva, a potom ispričala na koji način joj baka kaže da joj je vreme za udaju.

- Pošto je ona blago senilna i onda ona zaboravi i da sam ja u Beogradu i da sam pevačica, malo je podsetim i onda se ona vrati u kolosek. Kaže mi: „Čekaj, koliko ti beše imaš godina?”, ja joj kažem: „Sad ću, bako, 26”, a ona kaže: „Kuku, gotovo” - rekla je Milica u emisiji „Premijera” i dodala da je danas malo pravih muškaraca.

Milica Pavlović proslavila rođendan

Društvene mreže

Milica Pavlović proslavila rođendan, Foto: Društvene mreže

- Problem je u tome što je nestalo pravih muškaraca, nestalo je džentlmena. Danas je sramota pomeriti devojci stolicu, sramota je uzeti njen kaput... To je nešto što fali - iskrena je pevačica, koja dodaje da joj zbog dužeg samačkog života niko ne bi poverovao čak ni kada bi otkrila da je našla dečka.

- Pretpostavljam da mi dva meseca niko ne bi verovao da je to onaj pravi, nego bi me sigurno pratile rečenice poput: „Ma to je ona našla zbog medija, ko zna šta ona krije u rukavu” - ističe Milica.

Dok je baka svakodnevno pita da li je našla nekog momka i kada će se udati, Milica je nedavno za „Alo!” govorila da je deda ipak malo drugačiji po tom pitanju.

- Deda je više u fazonu da ću ja reći sama kada dođe vreme za to - rekla je tada Milica.

Komentari (7)

ssss

28.06.2017 11:50

Baba i deda te sigurno nisu ucili da se slikas gola.

deda

28.06.2017 13:00

@ssss - Da sam ti deda ziv bi me sram izjeo kakose pojavljujes polugola.Ja ne znam ni jednu tvoju pesmu a samo vidim tvoje ime i golesise.

???

28.06.2017 13:30

@ssss - Tebi se verovatno vise svidjaju one da feredzom?

mile

28.06.2017 12:11

Pa i jesi koka,sta cekas,da ne bud posle kasno??Baba djevojka

sojic

28.06.2017 13:15

čudno, baš čudno.... a di su sponzori

Ћикула

28.06.2017 13:18

Није срамота померити дами столицу, придржати капут, али је срамота изаћи са голом певачицом.

angelina

28.06.2017 21:58

dobro si rekla da su napravili od tebe debila jer su ti oprali mozak da mrzis rodjenu majku, a neznaju da Bog to najvise kaznjava...sto je najgore kaznit ce tebe a ne njih