Oliver Ivanović u šetnji sa porodicom
RAS
Oliver Ivanović u šetnji sa porodicom

RAS

Oliver Ivanović u šetnji sa porodicom, Foto: privatna arhiva

Supruga lidera GI SDP Olivera Ivanovića, koji je preminuo nakon što su nepoznati napadači mučki pucali u njega dok je ulazio u svoju kancelariju u Kosovskoj Mitrovici, Milena Ivanović, nema snage i ne zna kako će njihovom sinu, malom Bogdanu (7), koji je pola života čekao da mu otac izađe iz zatvora, saopštiti da njega više nema.

Bogdan je imao tri godine kada su mu odveli oca u zatvor, dočekao ga je sa nepunih sedam godina, a sada su mu ga, tek kad je počeo da ima normalno detinjstvo i uživa dok mu otac čita bajke, kako neutešno ponavlja Milena, „opet oteli“.

Malog Bogdana, kako „Alo!“ saznaje, sklonili su juče rođaci kod Milenine mame, a njegove bake, gde ne zna šta se dešava.

- Opet su mi te uzeli, šta da kažem našem Bogdanu? Nisam mogla da ga sačuvam. Kako da mu kažem da te više nema - ponavljala je Milena ispred operacione sale kada je saznala da je izgubila supruga.

Oliver Ivanović sa sinom

Privatna arhiva

Oliver Ivanović sa sinom, Foto: Privatna arhiva

Ona je, čim je čula da joj je suprug upucan, dojurila u bolnicu u pratnji Oliverovog brata i sve vreme je čekala ispred operacione sale kako bi od lekara saznala detalje o njegovom stanju i rečenicu da je živ.

U nekom trenutku iz sale je izašla medicinska sestra koja je tiho okupljenima saopštila da lekari nisu uspeli da spasu Ivanovića. Čim je čula vesti, Mileni je pozlilo, a kad je došla sebi, pitala se samo kako će sinu saopštiti da je ostao bez oca. Ona se pitala i čega je vredan Oliverov život i zašto im se to desilo posle svega.

Miroslav: Oliver je odneo istinu u grob

Miroslav Ivanović, brat ubijenog Olivera Ivanovića, kaže da Oliver nije shvatao previše ozbiljno ni kada mu je zapaljen auto pre nekog vremena.

- Ali on je takav. Oliver uopšte nije bio spreman da prenosi to što je osećao i da širi paniku tako da… Bojim se da će neki detalji otići s njim pod zemlju. O tome da li se nešto u međuvremenu dešavalo, da li mu je neko pretio, da li je bilo nekakvih drugih stvari na tu temu, ne znamo ništa. Ali svakom razumnom čoveku, na osnovu Oliverove kompletne prošlosti i svega što se ranije događalo, može da bude sasvim dovoljno da shvati. Mislim da preko toga ne treba ništa više reći - rekao je Miroslav

 

Oliver Ivanović

Tanjug/Dragan Kujundžić 16.01.20

Oliver Ivanović, Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić 16.01.20

 

Razumite sestrinski bol

Sestra ubijenog lidera Građanske incijative SDP, Nataša Ivanović, nije imala snage da priča o tragediji koja je zadesila njenu porodicu.

- Verujte mi da danas nemam snage ni o čemu da govorim. Razumite sestrinsku bol - rekla je Ivanovićeva sestra.

 

 

 

 

 

Komentari (8)

lora

17.01.2018 06:11

dusa me boli za njega kao da mi je rod rodjeni , neka pociva u miru zasticen od Boga !

Nale

17.01.2018 08:36

Mirno spavaj, dobri covece! Neka Bog podari snagu porodici Ivanovic da izvedu malog decaka na put.

IVONA

17.01.2018 11:33

@Nale - Porodici Ivanović najiskrenije saučešće.počivaj u miru VELIKI ČOVEČE. R Srbija te nikada zaboraviti neće!neka ti jejvečnaslava!

coco

17.01.2018 12:58

ziasta nevidjena tragedija, ali malo je degute isticati da je samo jedno dete ostalo bez oca kad juce rekose da iza sebe ostavlja CETIRI sina??? da li je greska ili ??? ako ziblja covek ima jos dece razmisljam kako li se oni osecaju citajuci ovo sve, ako citaju siroti, em bol za ocem em gazenje po njima kao da ne postoje???

Malina

17.01.2018 13:41

@coco - Kad vidite slike tog mališana kako svojim majušnim ručicama grli voljenog oca, prvo što pomislite je kako će biti strašno tom detetu u danima koji stižu. Bol je univerzalan, naravno da su i ostali sinovi osudjeni na život bez oca, ali, nadam se da oni nisu baš toliko mali kao ovo detence.Ljudi su zatečeni, ne treba zameriti...Saučešće svima iz okruženja pokojnog čoveka...

pravo u metu

17.01.2018 20:47

@coco - .... bravooooo............

svetozar

17.01.2018 15:48

Neka ti je laka zemlja dobri covece .Familiji iskreno saucesce.

cvele

18.01.2018 01:41

Za ovim covekom I kamen bi zaplakao.