Dragan Nikolić
Oliver Bunić
Dragan Nikolić
Dragan Nikolić, Foto: Oliver Bunić

„Alo!“ je uslikao glumice ispred Urgentnog centra kada su došle kod legendarnog Prleta u posetu kako bi ga razvedrile i donele mu neophodne stvari za boravak u bolnici.

Seka je velika  podrška Mileni
Seka je velika podrška Mileni, Foto: Dejan Briza


Milena i Seka došle su u kliniku nekoliko minuta pre vremena predviđenog za posetu, kako bi iskoristile svaki trenutak koji mogu da provedu sa čuvenim Gagom. Laganim korakom i sa setom u pogledu koju naočare za sunce nisu uspele da sakriju čuvene glumice kretale su se ka ulazu odeljenja gde je Dragan smešten.

Milena je vukla punu torbu stvari i dodatne kese u koje je smestila sve što mu je ponela kako bi mu olakšala dane u bolnici, a kada je stigla do samog ulaza, glumica je, već umorna od tereta koji nosi, zastala na trenutak i potom ušla sa kumom Sekom.

Potrudile se da oraspolože legendu srpskog glumišta
Potrudile se da oraspolože legendu srpskog glumišta, Foto: Dejan Briza

Nakon što je vreme za posetu isteklo, glumice su izašle iz klinike, ali ih je bura emocija sustigla, te su sele na obližnju klupu. Iako su se trudile da Gagi uliju pozitivnu energiju i veru u ozdravljenje, njegova verna životna saputnica i kuma Seka su vidno potresene, ali dostojanstvene u svom problemu, ponovo su stavile naočare za sunce i odmorile se. Kada su prikupile snagu, prijateljice su ustale i zajedno otišle.

Pola sata su provele  sa glumcem
Pola sata su provele sa glumcem, Foto: Dejan Briza

- Dragan je ponovo smešten u bolnicu krajem prošle nedelje nakon što mu se zdravlje ponovo pogoršalo. Tim stručnjaka non-stop brine o njemu i nadaju se da će se ubrzo oporaviti, kao što je bio i dosad slučaj. Milena svaki dan dolazi u posetu i brine se o suprugu - rekao nam je izvor blizak glumcu.

Podsećamo, Dragan Nikolić ranije je hospitalizovan zbog karcinoma debelog creva, te je nakon šestomesečnog lečenja u Urgentnom centru Srbije pušten na kućno lečenje. Nakon toga, Dragan je primljen na VMA gde je proveo nekoliko dana, a zatim je otišao na rehabilitaciju u Vrnjačku Banju, gde je proveo više od tri nedelje, posle čega se vratio u porodični dom. Čuveni Gaga nakon toga nije imao zdravstvenih komplikacija dosad.

 

Seka: Ne mogu da pričam o Draganu

Seka Sablić velika je podrška prijateljici Mileni Dravić u ovim teškim trenucima, a pokušali smo od nje da saznamo kako se trenutno oseća Dragan. Kada smo je pozvali, glumica nas je zamolila da je ne pitamo ništa o legendarnom glumcu. - Pustite me, ne mogu da pričam ništa o Draganu - izjavila je Seka za „Alo!“.

Komentari (10)

dorcolac

28.01.2016 07:03

Seka Sablic se ne zove Svetlana nego Jelisaveta.

KOFER

28.01.2016 08:13

Ovoliki tekst da bi se opisalo da je neko usao i iasao iz bolnice,nije zabelexen ni u vreme zasedanja Titovog konzilijuma. Milena ima napade panike i uvek ubaci muza preventivno u bolnicu/uvek u razlicite/ i kada mu je to potrebno i kada nije .Uz zelje za dobro zdravlje ne mogu a da ne primetim da ne videh u zivotu ovakav odnos prema nekome. Pa u bolnicu citav svet moze da donese i smesti najvise jednu kesu a ona dovozi kofer.On uz ovakav pritisak i panicenje i ne stize da se oporavi.

alan777

28.01.2016 16:15

@KOFER - Savrsen komentar " Pa u bolnicu CITAV SVET moze da donese i smesti najvise jednu kesu". Ziva istina.

Ana

28.01.2016 08:21

Znate da napisete sta je bilo u torbi, u kesi a ne znate pravo ime velike glumice Jelisavete Seke Sablic! Sram vas bilo.

Lea

28.01.2016 08:48

Drzi se legendo ti to mozes "Idemo dalje"

suzana

28.01.2016 09:42

A po koliko puta su trepnule? Na kojoj tačno klupi sele? Kako Vas nije sramota da toliko zadirete u nečiji privatan život???

Slavica

28.01.2016 10:41

Pustite ljude da muce svoju muku,ne mora sve biti senzacija,brz oporavak gospodinu Nikolicu,od srca.

KOFER

28.01.2016 12:02

Ovo slikanje je naruceno da se istakne da Milena dolazi u vreme posete ,kao i sav narod.Istina je da je da ona za sve vreme muzevljevog bolovanja ima polozaj kao da je princeza ,da ulazi i boravi koliko hoce a da njen muz ima tretman kakav nema nijedan pacijent u zemlji Mozda je to zato sto je on xrnogorski drzavljanin?. Dragan je zahvan;jujuci patoloskom odnosu i strahu koji njegova zena ima proveo takoreci citavu godinu po klinikama. Svi ljudi imaju prava na postovanje i lecenje ma ko da su

Zzz

28.01.2016 18:59

@KOFER - Šta je to izazvalo toliku gorčinu kod vas?Legenda kakav je Gaga zaslužuje poštovanje i pažnju.Čije god državljanstvo da ima zadužio je kulturu ove zemlje.

Biljana

29.01.2016 11:14

Da li je moguce da od ovoga pravite vest. Pustite ljude na miru. Ne mozete staviti svoj tiraz iznad ljudske potrebe za privatnoscu i mirom, pogotovo u ovako teskom periodu. Oni jesu javne licnosti, ali kada su na sceni, i kada imate sta da nam kazete o njihovim karijerama...ali bolest je intimna, privatna muka pojedinca i njegove porodice. Zasto o tome pisati. Mozda Dragan i Milena ne zele da se o tome prica. Postujte tudju muku i bol.