Milan Milošević
Printscreen/Pink
Milan Milošević

Printscreen/Pink

Milan Milošević, Foto: Printscreen/Pink

Ana Korać nije mogla sama da namaže svaki deo svoga tela, pa joj je u tome pomogao Milan.

Ana Korać

Instagram

Ana Korać, Foto: Instagram

On je ovu situaciju maksimalno iskoristio, pa je mazio i masirao Anine gole grudi.

Na kraju se zgodna starleta uvukla u njegov krevet...

 

Komentari (4)

dejov mali

27.11.2017 14:19

auuuu vidjaj milanke sto se upristila da dokaze da ga zene privlace, auu zato je SRbiju zavejalo, dje li ovaj patrljak samo pise i ko ovo naziva novinarom prokukala mu majka??? blago kuci u kojoj ovo nakaze nije, tip je nervozan i utripovan do bola a prikracen kako u glavu tako i u noge , nista covek

nada

27.11.2017 14:53

Da nije gej vec bi do sada navalio na Sasku koja bi to jedva docekala jer joj se vidi u ocima !!!!!!!!!! On jadnicak ispucao sve adute pa sad kao sa sponzorusom pokusava opstati - ljigavi su oboje !!!!!!!!!

Van Halen

27.11.2017 15:00

Verovatno joj je obecao clanke u njegovim zutim konobarskim novinama, samo da nam dokaze da je muskarac. Uzalud, vidi se iz aviona ko si i sta si. Ne pomaze cak ni ova sponzorusa.

kimi

27.11.2017 16:06

nevjerojatno kad su ovakvi muškarci u pitanju svi misle isto svima su meta lijepe žene sponzoruše i starlete.nikad se ne druže s muškarcima biraju samo ženska društva. kažu nisu socijalni. u Parovima ista priča i Brendona i Drageca.slučajno znam da je Dragec topovska hrana--mlado meso sa slavonske ravnice..opće poznato kroji priče na malom bazenčiću vile srbiji nudi hrabrog zavodnika i ljubitelja žena.Brendonu po zadatku da ljubi a drugi put kao ostavlja. zašto su lijepe žene društvo i mete??