Miki pokusao da se ubije
Printskrin TV Hepi
Miki pokusao da se ubije
Miki pokusao da se ubije, Foto: Printskrin TV Hepi

 

Pčelar iz Kupinova Miki Đuričić pokušao je sebi da naudi zbog Nišlijke Miljane Kulić. Ona je njega toliko iznervirala i uvredila da je on načisto poludeo.

Pomahnitali Miki došao je u kuhinju, gde je pokušao da prereže vene sebi tupim predmetom. U tome ga je sprečila verenica Anđela.

- Zar ja da joj kuvam? Odbio sam i ona mi psuje majku - urlao je Miki zbog Miljane.

Pogledajte jezivu scenu!

 

 

 

Komentari (6)

milomir.dv

07.01.2016 23:11

Zar vas nije sramota da ovako pišete za nekog dileu.Pa on bi se ubio da je hteo.Zar mislite da bi plakao neko za njim.

Deniro

07.01.2016 23:18

Na snimku se vidi kako Miki sebi odseca ruku, a Andjela je prisiva nazad... hahahaha Pokusao da se ubije???Ne treba preterivati, a da je budala, budala je!!!

bogoljub

08.01.2016 01:27

Pa bolje da se ubije sam nego da za njega ide na robiju.

marijanar@tippnet.rs

08.01.2016 01:48

ФОЛИРАНТ, ДА ЈЕ ХТЕО ДА СЕ УБИЈЕ, ДОК НИЈЕ ДОШЛА АНЂЕЛА МОГАО ЈЕ РУКУ ОДСЕЋИ А НЕ ВЕНЕ ПРЕСЕЋИ.

DR Gane

08.01.2016 08:24

,, došao je u kuhinju, gde je pokušao da prereže vene sebi tupim predmetom.,, Pa gospodo gde je ovde novinarska ozbiljnost i profesionalnost ???? Da li vi mislite da smo mi debili kao ono na farmi, u parovima, velikom bratu itd , pa nam servirate ovakve tekstove ??? U ostalom koga još oni zanimaju, sve debil do debila !!!!!

Kuvar Miki

08.01.2016 10:46

Folirant.Okrenuo drugu stranu noža.Da se povredio bilo bi mu krvi..Videlo se na ruci nema ništa pa je spustio rukav od majice ,da se ne vidi...Ma sve jedno..Ovo je degenerik kakve moje oči nijesu vidjele..Andjelka takođe.Dok MATORA treba u paketu sa Mikijem na lečenje.Ne znam sve mi ovo miriše na njihovu pobjedu jer im produkcija sve dozvoljava!!!Gledaoci;Ne glasaj te!!!