Maca i Divna
Screenshoot Youtube
Maca i Divna

Screenshoot Youtube

Maca i Divna, Foto: Screenshoot Youtube

Divna i Maca su se žestoko posvađale nakon što je novinar pitao Divnu da li može starleti u lice da kaže da smatra da je ona glavni krivac jer je Marko napustio rijaliti.

- Mogu da joj kažem: Maco kriva si! - rekla je Divna. Nakon njenih reči, Maca je odlepila, te je rekla Divni da ne može više da nosi stvari i istog trenutka joj je skinula jaknu. U celu priču se ubacio Miki Đuričić koji je izjavio da je Marko napustio "Zadrugu", jer je Divna izjavila ljubav Banetu Čolaku.

- On je zbog tebe Divna izašao, ne zbog Mace! Niko nije budala! Za Markov odlazak kriva je njegova supruga! Ovo malo smeće se pere, zato što je ona kriva, kakva Maca. Maca je kriva za milion drugih stvari! Divna se zaljubila u Baneta! To je džukac neviđeni, prevarant, ali za Marka je kriva Divna koja se zaljubila u drugog muškarca - pričao je Miki.

Maca se pravdala govoreći kako Marku nije rekla da će mu dati zlatnu ribicu

- Ja sam uvek bila iskrena, mi smo se zezali, to je bila fora, nisam rekla da ću mu dati ribicu. To smo rekli da bi se neki upecali - otkrila je Diskrecija i dodala da Marko nije voleo Milana jer mu je on krao cigarete.

- Njega je Milan napao što je izazvalo bes i nateralo ga da ga udari - rekla je Maca i dodala da joj je žao što Divnom mnogi manipulišu i okreću je protiv nje. 

- Ti si izjavila ljubav Čolaku i vatala ga. Maca jeste go*no, ali nije kriva - dobacivao je Miki sve vreme.

Pogledajte u nastavku kako je izgledala jihova rasprava:

 

 

Komentari (7)

mara

11.02.2018 12:50

Miki nastavlja da potvrdjuje da je veliki zanomrzac. Napada sve zene da nisu postene. A ya njima povladjuju njegovi kerovi svojim lajanjem.

bata

11.02.2018 12:54

Miki mnogo laze. Sve lazi upucuje protiv zena. Neshvatljivo je da toliko mrzi zene. Napravio ekipu koji se ponasaju kao na demonstracijama. Oni vikne "Divna je to i to" a njegova ekipa to visestruko ponavlja.

Prijedor

11.02.2018 15:04

Konacno Maco skontala si da te Divna ne voli!!!

miso

11.02.2018 16:17

@Prijedor - Maca je pokusavala da zavede Divninog muza Marka DNK. Zasto bi je Divna volela?

Prijedor

11.02.2018 18:41

Miso... Sve se bojim da je Maca bas spala na blentavog Marka hahahahhahahahahah

Miso

11.02.2018 20:14

@Prijedor - Maca se salila ali su i Marko i Divna shvatili ozbiljno.

Ja

11.02.2018 21:45

Ne mogu samo da shvatim da ljudi mogu toliko surovi da budu prema ovoj jadnoj zeni koja se samo bori za koru hleba za svoje dete. Miki je dno dna od coveka, ja ovo nisam videla u zivotu.