Rastrojen: Miki Đuričić
Dejan Živančević
Rastrojen: Miki Đuričić

Dejan Živančević

Miki Đuričić, Foto: Dejan Živančević

Đekson je tvrdio da će nakon završetka rijalitija svaka veza pući, a ovo njegovo razmišljanje potvrdio je i Miki koji je to iskusio na svojoj koži.

- Druže, ja što sam imao tu devojku, mama, sestra, ujaci, familija, drugarice, u stvari bila jedna drugarica i još jedna snajka što me gotivila. Od komšije do komšijskog kučeta svi su vikali "Šta ćeš sa njim? Seljačina". Mama htela da je otera iz kuće ako ostane sa mnom. Kunem ti se životom, mama rekla "Možeš da se seliš iz kuće ako ostaneš sa njim" - rekao je Miki.

 

 

Komentari (11)

NE ZNA

14.10.2017 16:08

Miki, da je srećan više nego što je težak. Ono zlo, ni majci ne može da valja. Sada joj je zlatna koka, pa je trpi. Zlica Andjela, njega nikada nije ni volela. Iskoristila ga u rijalitiju, drpala se sa Bumbarom, bila zaljubljena u Dalibora, sa Mikijem se samo poigrala. Po crnogorskoj liniji, fakultet završila, a i ovaj posao dobila. Miki treba da zahvali Bogu, što ga je spasao tog zla.

Ako ćemo pravo

14.10.2017 16:32

da je Miki zlato- nije, ali pokisla kokoš bez nostrifikovane diplome je promašaj i za glumački i za voditeljski i za neki porodični status. Niko tu nije izgubio ništa, on se vratio u Kupinovo, gde mu je i mesto, a ona zauzela mesto voditelja i novinara, gde joj NIJE mesto. Sve u svemu, Miki će nastaviti gde je stao, a ona završiti gde je započela.

Manja

14.10.2017 17:08

@Ako ćemo pravo - Samo sto je Miki hiper inteligentan i oprobao se i kao voditelj, i to vrlo uspesno.On nema visoke skole,ali takvu nadogradnju,da mozes sa njim o svemu da razgovaras.Uverila se.U svakom akademskom drustvu je dobro dosao.Vispren je,elokventan,nacitan,sposoban,zna bonton kad hoce,vickast je.Nazalost,porok i plahovitost ga ubise.Niti je ona za njega,niti on za nju.Ona je glupa do bola.Dva sveta.

???

14.10.2017 18:21

@Ako ćemo pravo - @Manja...I? Kakva vajda od toga?Źivot u rijalitiju? Super!

realno gledano

14.10.2017 16:33

Pa koja majka bi poželela takvog zeta?! Doduše ni jedna majka ne bi poželela ni onakvu snajku. Razlika je samo što ona ima neke šanse a ovom gubitniku je otišao i zadnji voz.

PIN KOD

14.10.2017 17:11

Miki budi srecan sto te ostavila.Cijelo Kupinovo da prodas njoj bi bilo malo,u Parovima ti je svaki dan trazila poklone,od prstena,zlata pa ostalo.A jasno ti je da se prodala televiziji za pare,ne bira rijeci da brani produkciju ciji je ona ˝clan˝.A do juce se svadjala sa istom tom prod.dok je bila ucesnik.Tako da nemas za cim da zalis,naprotiv da budes srecan i zadovoljan sto si se spasio cuda.Ona prva je mislila da ti nijesi za nju,pa ostali svi.Koristila te da sto dalje dogura u rijalitiju.

Sretko

14.10.2017 19:33

Andjela Lakičević na blic priučena voditeljka i "glumica" koja može glumiti samo pčelaru iz Kupinova (i jeste u prošlom rijalitiu). Devojku su zaposlili na TV Happy tako što je vlasniku P. i njegovoj sviti uvek na raspolaganju 24h, kao još neke sponzoruše Jovana J., Marija Kulić, Dalila, Ružica, Zorica, itd, itd.

Geti

15.10.2017 09:02

@Sretko - Sto tu nesas Mariju Kulic pa zena je udata.Oni nju zovu da komentarise jer iako ona nije ucesnik realitija Vesna je non stop proziva a kad sd prozovu njeni onda kuka?

steva

15.10.2017 00:16

Nek je ona n najgora na svetu , ali koji normaln roditelj bi pozeleo coveka kakav je Mikl za zeta ? Covek je izrazito ruzan , nezaposlen , sklon depresiji , kockar , dete u telu odraslog muskarca ...sklon smopovredjivanju , agresiji i stupidnoj prici da ne voli decu i da ne zeli da ih ima...??

Vuki

15.10.2017 06:38

Izvozala ga mala ko magare, eno je vodi emisiju, uziva, a ovaj i dalje u bunaru dole..

Manja

15.10.2017 12:45

@Vuki - Tacno.On ju je stvorio i samo njemu da zahvali sto se uzdigla.Objasnila sam vec Mikija.Covek nema zvanicne diplome,ali ih ima nezvanicnih vise kao i zivotnih.Sretao se sa intelektualnom elitom i niko mu nije osporio znanje i svestranost.A ova,preko veze usla i radi,kresti i top koliko je glupa.Da on to vodi,bio bi pravi sou.Ali porok prokleti i nestalnost ga ubise.