Miki Đuričić
Printscreen
Miki Đuričić

Printscreen

Miki Đuričić, Foto: Printscreen

On je objasnio da je odmah po ulasku Anđele Lakićević znao da će se u nju zaljubiti, jer je bila drugačija od svih u vili.

Miki je ispričao Kiji da su se on i Anđela smuvali posle mesec dana i da je ona bila razmažena i hirovita, ali da je on sve to trpeo.

Tek kada su izašli iz rijalitija, shvatio je da potpuno drugačije zamišljaju budućnost.

Miki je takođe otkrio i da je u rijalitiju sa Anđelom prevario jednu divnu ženu sa kojom je u to vreme bio u vezi.

- Ona je bila ozbiljna, divna žena, mojih godina. Ima veliku ćerku. I danas smo mi ortaci. Nije joj bilo sve jedno zbog Anđele, ali ostali smo i posle toga u dobrim odnosima. Videla je da sam degenerik, šta će. Ja sam tada rešio da ustanem lepo i da priznam da sam se zaljubio. Ja sam sa svim svojim bivšim u dobrim odnosima. Vide da sam degenerik i šta će uopšte sa mnom - objasnio je Miki Kiji.

 

 

 

Komentari (5)

Curcic srdjan

06.03.2018 10:58

Miki je panja, samo sto ne moze ponekad da se kontrolise pa ili nekog opauci ili slomi nesto, ali ako cemo iskreno sa onim ludacima tamo i kolicinom bezobrazluka i pohlepe ko bi se iskontrolisao?!

sale

06.03.2018 12:08

@Curcic srdjan - Apsolutno netacno debeli je dileja samo takva i ide na kartu govoricu istinu i radicu ono sto ovi iz zadruge od mene traze i sto je najgore umislio je da je pametan i bitan faktor za zadrugu da se zadruga drzi svojih pravila i principa debeli bi vec odavno leteo napolje ili bi ga navukli da sam , posto je labilan, zapali napolje i cao nema love , ne znam zasto ga uopste drze tamo nebitan lik.

realno

06.03.2018 11:54

kao nije bas bitan fizicki izgled ali ipak ko bi sa njim bio. nasta lici, sav zapusten, debeo, neuredan a tek zubi, kao da je petardu progutao. takvi za njega glasaju. lupajte minuse ali tako je.

tea

06.03.2018 16:57

@realno - Miki je odličan rijaliti igrač.Vrlo spooban organizaciono, inteligentan momak,zna šta hoće... Njegovi fanovi glasaju za njega jer je super lik, a ne po njegovom fizičkom izgledu. Bitno je šta ima u glavi, vrlo je načitan ijpametan,iskren momak,malo otkačen ali je to dobro za rijaliti. Puna podrška Mikiju, sve ih provaljuje u Zadruzi,ne voli laži, manipulacije i izvrtanje realnosti.

HARLEKIN

07.03.2018 08:06

@realno - Nije mu ni draga iz rijalitija bila baš nešto,stalno raščupana u nekim babskim haljinama,nezanimljiva,da nije bilo njega ispala bi ona brzo,on je taj koji je forsirao,verovao u nju,evo gde je ona sada zahvaljujući najviše njemu,ali bez njega.Šta mu vredi što je dobar interesantan lik,mnogo zna,mogao bi raditi što šta,sve mu ide od ruke kad hoće da uradi nešto,ali ne trpi autoritet,navikao boemski,još krakog fitilja i to ga košta u životu.