Rastrojen: Miki Đuričić
Dejan Živančević
Rastrojen: Miki Đuričić

Dejan Živančević

Miki Đuričić, Foto: Dejan Živančević

Među "Zadrugarima" je sinoć došlo do svađe nakon što su novinari napali Lepog Miću zbog pljuvanja Jelene Golubović.

I Mikija su pitali da komentariše ponašanje Lepog Miće, a to je dovelo do svađe između njih dvojice.

Miki je izneo svoje mišljenje da Mića preteruje u svom psovanju i pljuvanju.

Mića se, između ostalog, branio i tvrdnjom da on svojim skandaloznim ponašanjem diže rejting i gledanost rijalitiju, i da produkcija može, ako joj se to ne sviđa, da dovede samo fine momke u rijaliti.

On je, osim toga, podsetio i na to da je čovek koji ga osuđuje, između ostalog, udario čoveka pesnicom u jednom drugom rijalitiju i da je zbog toga bio diskvalifikovan.

- I on sada meni nešto priča! - vikao je Mića, aludirajući na situaciju u "Maldivima", kada je Miki nokautirao Ivana Gavrilovića.

Mikiju je ovo izgleda zasmetalo, pa je izleteo iz kuće, besno zalupivši vrata.

- Šta me vi pitate da komentarišem, pa me posle neko ovde zaje*ava!? Imamo bubice, pa slušajte, imate kamere, pa gledajte ko šta radi! Ja ništa nisam video, ništa nisam čuo, boli me ku*ac! Što svi ćute i niko ne kaže da Miki prvi psuje članove porodice drugima! Je*em vas u usta! - urlao je Miki, pre nego što je napustio zadrugare i pobegao u dvorište.

 

Komentari (9)

Realno

14.11.2017 11:57

Iako se trudi da što nezapaženije provede vreme u rialitiju, kako ne bi ulazio u rasprave sa ukućanima, povremeno mu prekipi, posebno od strane njegovog prijatelja Pržulja i njegove trenutne senke, Žiže. Sve što je rekao je istina. Većina se boji Mićinog poganog jezika, pa se sklanjaju i priklanjaju čoporu. Čak se i kroz ekran juče osetilo koliko Žiža drhti od njega i mora, bar nešto da kaže, samo kako bi pokazala svoju odanost. Miki, samo nastavi, ne odstupaj.

NS

17.11.2017 10:24

@Realno - Jedva cekam da Ziza izadje da nam kaze sta stvarno misli o przulju, ako i tada bude iskrena!

Melissa

14.11.2017 15:11

Mikija ne poznajem licno samo preko TV-a. Zao mi je sto je napustio i ovaj rijaliti jer to je bila prilika da zaradi nesto novca obzirom da nije zaposlen. Tacno je da ima "kratak fitilj" i nije mogao dalje. Sto se tice tzv. lepog Mice ne samo da nije lep nego ima tako pogan jezik i odvratan recnik da bi i sam djavo pobegao od njega.

Beranje

14.11.2017 15:56

@Melissa - Napustio zadrugare ?? To znači, izašao u dvorište da zapali jednu i smiri živce.

Čola

14.11.2017 19:24

@Melissa - Miki ja igrač stalno bezi ko jos zove ovu budalu pa ovo je bruka za srbiju

Maki

14.11.2017 20:45

@Melissa - Bolje procitaj ceo tekst, a ne samo naslov, pa tek onda komentarisi. Ovakvi naslovi sluze da obamnjuju citaoce.

licno

14.11.2017 20:30

MIKI JE ZA OVOG SPRZENOG ZLOTVORA MAJKA MARA., UGLAVNOM JE PRAVICAN, IAKO IMA I ON SVOJIH BUBICA., OCEKIVALA SAM DA CE SINOC MOMENTALNO DA IZBACE ONOG LUDAKA., ALI PRODUKCIJA SE SROZALA NACISTO.

mima

16.11.2017 10:28

@licno - mica I saska su najgori ...

dno

15.11.2017 00:21

Teski ste svi bolesnici prvo oni koji to odobravaju emituje ,posle ostali.