Miki Đuričić
Jutjub printskrin
Miki Đuričić

Jutjub printskrin

Miki Đuričić, Foto: Jutjub printskrin

Nekoliko meseci pred početak najzahtevnijeg rijalitija ikada, "Zadruga", Miroslav Miki Đuričić borio se sa mnogim problemima. Kako saznaje portal Pink.rs, njemu ulazak u ovaj šou program nije teško pao, jer je potpuno promenio svoj način života, te mu je bilo lako da se odluči na ovaj korak.

Međutim, sada je otkriveno i zašto je ušao ovde. Naime, u razgovoru sa Miroslavom Đorđevićem, Miki je otkrio koji je njegov cilj u rijalitiju:

- Vidi druže, da ti objasnim nešto. Ja ovde idem na treće mesto, i zato sam i ušao. Treće mesto je auto. Idem na treće mesto. Ako ja sad ispadnem, nema šanse da budem treći, to mi ne znači ništa. Bolje da budem nominovan u početku, da znam gde sam, šta sam - otkrio je Miki.

 

Pročitajte i:

 

Komentari (3)

Dragon

12.09.2017 14:20

Jadna je Srbija kad je postalo bitno sta ce Miki Djuricic da kaze i sta je sakrio od javnosti.Lik kojem je sramota posvecivati paznju u medijima pored toliko vrednih ljudi u Srbiji.

Sojke

12.09.2017 15:35

Miki, jel pevaš moj živote težak li si?????

Mislilac

12.09.2017 18:23

Kupinovačka cepanica, pčelar i sve ostalo u pokušaju, rešio da se bez mnogo truda unovči, pa makar i da mazne neki auto. Nema mu ovde ni jedne diplomirane pokisle kokoši sa stranog univerziteta da ga opčini, sada je cilj treće mesto i škodica. Ko zna, možda mu i pođe za rukom, ali, znajući njega i njegov karakter, proćiće kao i sa glumicom u pokušaju.