Mika i Giba Vasić
Instagram/gibavasic
Mika i Giba Vasić

Instagram/gibavasic

Mika i Giba Vasić, Foto: Instagram/gibavasic

Ako ste se slučajno pitali, šta se sa njima posle toga dešavalo, evo odgovora.

Naime, oni se ovih dana provlače po sudovima.

Po izlasku iz rijalitija, blizanci Mika i Giba Vasić (25), živeli su, osam meseci, kod Branke Radić (78) iz Reke kraj Koprivnice. Blizanci su sa ovom bakom bili sklopili ugovor o doživotnom izdržavanju.

Međutim, ona ih je posle osam meseci izbacila iz svoje kuće jer, kako je rekla, po ceo dan nisu ništa radili osim što su mazili njenu mačku.

Nakon što ih je izbacila iz kuće, Branka Radić je tužila Vasiće. Razbaštinila ih je, ali oni su se žalili sudu. Tražila je raskid ugovora o doživotnom uzdržavanju

- Zašto bismo mi mazili tu mačku kojoj su otpale uši. Još da se napunimo buvama. Morali smo zbog nje da mazimo mačku, kako bismo je odobrovoljili - odgovorio je tada Giba.

Branka je blizance tužila na sudu u Koprivnici. Tražila je raskid ugovor o doživotnom uzdržavanju.

Blizanci Vasić su na to pristali, ali onda su se ipak žalili. Međutim, više nisu odgovarali na pozive. Branka nije bila dostupna, a njen advokat nije htela da daje izjave bez nje.

- Malo smo u Srbiji, malo u Nemačkoj, a malo u Austriji. Trošimo pare od Velikog Brata. Ima se, može se - rekao je Mika za "24 sata.hr" pre nekoliko dana. Dodao je da još ne razmišljaju o otvorenju frizerskog salona, jer im novac ne nedostaje.

Prema pisanju ovog portala Vasići i Branka su zaratili još ranije i to zbog starih kokošaka.

- Ona u zamrzivaču drži kokoš iz 2013. i začine iz Nemačke iz 1997. To da jedem? Ne pada mi na pamet, da se otrujem - rekao je Giba. Tvrdili su da ih je Branka terala da rade po ceo dan, kao i da su sami otišli.

Komentari (1)

nedjo

01.12.2017 23:56

fine devojčice