Migranti
Darko Vojinović A.P.
Sekira

shutterstock

Ilustracija: shutterstock

Kako saznajemo, Vladimira je, dok se vraćao s posla kući, napala grupa od najmanje četiri migranta. 

- Vladimira su napali neki migranti u mračnom delu ulice. On ih je sreo kada su izlazili iz nekog dvorišta. U trenutku dok je pokušavao da ih obiđe, oni su kao po komandi skočili na njega. Iako je bio zatečen, pokušao je da se odbrani, međutim, tukli su ga nekim motkama, štanglama, a jedan od njih imao je i sekiru. Ko zna kako bi se to prebijanje Vladimira završilo da nisu reagovali žitelji te ulice koji su, čuvši zapomaganje i galamu, izašli da provere o čemu se radi. Oni su vikom oterali te migrante, a potom odmah pozvali Hitnu pomoć i policiju - rekao je za „Alo!“ Vladimirov drug.
Hitna pomoć je najpre Vladimira prevezla u lokalnu bolnicu, gde mu je pružena prva pomoć. On je potom zbog svog teškog stanja transportovan u Urgentni centar, gde lekari ulažu napore da mu pomognu.

Policija je uradila uviđaj i uzela izjave osoba koje su prve reagovale, te je po opisu krenula u potragu za osumnjičenima.

- Policija traga za zasad nepoznatim napadačima, za koje se pretpostavlja da su migranti. Te pretpostavke zasnovane su na izjavama ljudi koji su nesrećnom mladiću pritekli u pomoć.

Komentari (1)

Sone

19.01.2018 18:02

To je nasa buducnost.