Jelena Golubović i Lepi Mića
Printscreen
Jelena Golubović i Lepi Mića

Printscreen

Lepi Mića nasrnuo pa pljunuo na Jelenu Golubović, Foto: Printscreen

Sinoć je u Zadruzi ponovo došlo do brutalne svađe koja se završila fizičkim napadom na Jelenu.

Golubovićeva i Lepi Mića su se sinoć sve vreme svađali, a kada se situacija otrgla kontroli, Mića je prišao Jeleni i pljunuo je posred lica dok je ona vrištala.

Prethodno su pljuštale uvrede između dvoje zadrugara, a onda je Jelena žestoko iznervirala Miću.

- Ti si ološ jedan bre - rekla mu je Jelena, nakon čega je Mići pao mrak na oči i krenuo prema njoj.

Jelena je odmah počela da vrišti, a Mića ju je zgrabio i pljunuo u lice.

Šta se još događalo pogledajte u snimku koji sledi.

 

Komentari (7)

NS

10.11.2017 08:29

Jelena mu je skrenula paznju da odgovori na postavljeno pitanje, a ne da uvrce, izvrce, maze! Usuditi se da kompleksasu protivrecis dobijas psovke i pljuvanje, ono sto on jedino zna! Zato se valjda svi "slazu" sa njegovim misljenjem!

Zanka

12.11.2017 22:16

@NS - Nju treba non stop pljuvati jer svojim upadicama i vredjanjima to i zasluzuje. Takodje, kada prica treba svi da vicu u glas UA kako se ne bi cule njene upadice i komentarisanja . Jadnica promukla je od nadvikivanja i upadanja drugima u rec.

Tinče

10.11.2017 09:25

Nasilnici su i jedno i drugo. Isti su. Ona vrši mentalno nasilje najvećeg intenziteta ( i nad učesnicima i nad gledaocima) a on mentalno nasilje ( na obe kategroje) i fizičko ( nad učesnicima). To se gledati ne može. Davno sam izbrisala Hepi zbog Vesne Rivas, Zmaja, Petrušićeke i Tomovića. Sad brišm Pink zbog Golubovićke, Miće, Karanove i ove male što se Zorana zove a ne znam ni ko je ni šta je. Kada bi takve likove odstranili, njihov rijaliti bi mogao biti zanimljiv.

gorgonzola

10.11.2017 09:46

Krenulo je da su svi smisleni, normalni građani promenili kanal od tog prostakluka koji ispoljava ovaj pa nek ga gazda gleda takvog, fuj

sale

10.11.2017 10:16

Muka mi je vise od ovog malog gnoma Mice koji nam godinama prodaje m..a za bubrege u rijalitijima, jedino je bio manji od makovog zrna kad je Kristijan bio na farmi jer se us.o u gace od njega , zavlaci ovu decu i manipulise njima kao i sa ovom starom zenom koju dresira ko kera , dodji ovamo i ona dodje , uzas jedan .

Zašto Mitroviću

10.11.2017 10:41

jedino ti promovišeš ološa i prostačinu, ni na jednoj televiziji ga nema, ni u tragovima.

zokimoki

10.11.2017 11:16

Bas bi voleo mene da vredja ili da pljune,garantujem da ne bi mogao sebi nikad vise ni dupe da obrise. Samo nije mi jasno gde je granica toletancije produkcije? Ili je jos sve ovo poucno i vaspitno. Da se razumemo i Jelenu i Micu pod hitno izbaciti napolje. I direktno u Lazuu...