Žrtva loših porodičnih odnosa: Lindsi Lohan
Associated Press
Žrtva loših porodičnih odnosa: Lindsi Lohan

Associated Press

Žrtva loših porodičnih odnosa: Lindsi Lohan, Foto: Associated Press

Njena majka kaže kako je Lindsi kao mala stalno gledala zlostavljanje koje se dešavalo u njihovoj porodici. Majkl, njen otac, objasnio je da su oni krivi jer je Lindzi otišla pogrešnim putem.

- Sve što se dešavalo u našem braku, razvod i svađe, dovelo ju je do ivice. Veoma mi je teško kada pomislim da sam ja kriv za sve što joj se dešava - rekao je Majkl za TMZ.

Dina je dodala da se nije dovoljno posvetila ćerki kada je bila u pubertetu, već je bila opsednuta brakom kojem nije bilo spasa.

Krivi što im je ćerka zastranila: Dina i Majkl

profimedia

Krivi što im je ćerka zastranila: Dina i Majkl, Foto: profimedia

- Bilo je mučno za sve, pogotovo za Lindsi! Niko nije obraćao pažnju na nju! Volela bih da mogu da vratim vreme. Moje dete je mnogo patilo! Zbog mene, zbog svog oca, srećna sam što se povukla iz svega toga. Ona je sada dobro! Ja sam tu da joj pružim ljubav i podršku, nadam se da se neće vratiti na staro. Ne bih to podnela - izjavila je u jednoj emisiji mama mlade glumice.
Podsećanja radi, Lohanova je već šest puta pokušala da se izleči od zavisnosti.

- Mešala sam kokain sa alkoholom, ali stvarno nisam to radila više od 10-15 puta - rekla je Lindsi, koja insistira na tome da „nikada nije uživala“. Ona kaže da je bila pod uticajem društva i da je narkotike obično konzumirala na žurkama.

- Nikada nisam ništa ubrizgavala, samo sam šmrkala. To je išlo ruku pod ruku sa alkoholom.
Ipak, u poslednje vreme se malo primirila i drži pod kontrolom sklonost ka drogi i alkoholu i skandaloznom ponašanju.